Moderne, smagfuldt træsommerhus med sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Mågevej 12, Vejers Strand - Søg på husnr. 50331

Moderne indretning, masser af praktisk komfort, fantastisk beliggenhed – dette smagfulde træhus i Vejers Strand har uden tvivl fortjent sine 4,5 stjerner.

Wellness i helt egen sauna

I dette skønne feriehus til maks 5 personer er I granteret en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet. Vi begynder med wellness-highlightet: Saunaen. Lige meget om I gerne vil slappe af efter en lang gåtur ved stranden eller have varmen på en kold feriedag, saunaen skal nok tage hånd om jer.

Har I brug for at geare endnu mere ned, kan I sætte jer godt til rette i stuen med en god bog foran den knitrende brændeovn, eller endnu bedre, på den hyggelige terrasse med havemøbler og liggestole.

Ikke-ryger huset er renoveret i 2013 og byder jer velkommen med sin stilfulde og moderne indretning, som er kombineret med smagfulde deko-elementer. Klassiske trævægge og store, vinklede vinduer sørger for lyse og venlige omgivelser i opholdsrummet med stue, spiseafdeling og åbent køkken – her hersker der altid en behagelig atmosfære.

Rolige nætter i de gode soveværelser

Huset rummer både et enkeltværelse og to dobbeltværelser (det ene med dobbeltseng, det andet med enkeltsenge), som alle tre er stilfuldt indrettede. Dertil venter jer også et lyst badeværelse med gulvvarme, og endnu mere til: Gratis internetforbindelse, fladskærmsfjernsyn, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, mikroovn, grill. Her står intet i vejen for en hyggelig og komfortabel ferie.

Kun 300 meter til strand og indkøb

Dette træhus på Mågevej 12 er ikke kun veludstyret, men har også en fantastisk beliggenhed. Kun 300 meter til den kilometerlange strand – kan det blive meget bedre? Den fredelige beliggenhed på den naturskønne grund giver jer masser af ro og samtidig har I masser af udflugtsmål i nærheden. Spadsereture til Vejers Strands hyggelige centrum, cykelture til Blåvand Zoo, shoppingudflugter til Esbjerg – her kommer I med sikkerhed aldrig til at kede jer.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.730
Renoveret / Byggeår:2013 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...