Lækkert sommerhus med spabad og sauna i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 59, Vejers

- Sommerhusnr.: 50094
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vejers Havvej 59 i Vejers Strand ligger dette sommerhus med plads til 6 personer og 1 hund. Feriehuset er intet mindre end perfekt til en store familie eller en ferie for to familier. Sommerhuset har en skøn wellness-afdeling med spabad og sauna og har en helt fantastisk beliggenhed tæt på både strand og by – what’s not to like?

Skru op for afslapningen i wellness-afdelingen med spabad og saunaen

I dette sommerhus vil I uden tvivl få en god ferie fyldt med afslapning. Sommerhuset på Vejers Havvej 59 har en skøn wellness-afdeling i det ene af de 2 badeværelser, hvor der er et lækkert spabad og en skøn sauna – her vil enhver kunne slappe fuldstændig af og lade kroppen blive forkælet af varmen og boblerne.

Foruden de 2 badeværelser er der 4 soveværelser og ét stort opholdsrum i sommerhuset. I opholdsrummet vil I helt sikkert komme til at tilbringe mange skønne timer sammen med lækker mad, gode spil og sjove film. Der er ikke dansk tv udover en google cromecast som I naturligvis kan caste fra(DR gratis)! Som prikken over i’et kan I tænde op i pejsen, der fuldender sommerhusstemningen.  

Sommerhuset, der blev renoveret i 2020, varmes op på miljøvenlig vis af en energivenlig varmepumpe og har desuden gulvvarme på de 2 badeværelser. Sommerhuset har en skøn indretning med komfortable møbler, der alt sammen komplementeres af det store lysindfald fra de mange vinduer i sommerhuset. 

Lækker træterrasse og have med sandkasse og gynge til børnene

En stor træterrasse omgiver sommerhuset på Vejers Havvej 59, og I kan altid være sikre på at finde et godt sted i solen, hvor I kan sætte jer til rette i havemøbler og liggestole. Fra terrassen kan I holde øje med børnene, mens de leger i haven, hvor der er både gyngestativ og sandkasse.

Intet siger sommer mere end grillmad. Find grillen frem og lav en lækker middag om aftenen, som I kan samles om på terrassen efter endnu en skøn feriedag – mens I nyder maden, kan I planlægge, hvad I skal næste feriedag.

Få minutter til både strand og by

Sommerhusets beliggenhed er mildest talt fantastisk! I har kun 500 meter til det skønne Vesterhav og de kilometerlange sandstrande, og det tager jer ikke lang tid at nå hertil til fods. Vil I tilbringe en hel dag på stranden, kan I med fordel pakke bilen med tæpper, snacks, drikkevarer og strandlegetøj og køre til sydstranden i Vejers – her er biler nemlig tilladte på stranden, og I slipper for at slæbe på en masse ting.

Desuden har I kun 400 meter til nærmeste indkøb. I centrum af Vejers Strand finder I både dagligvarebutikker, gode shoppemuligheder i byens butikker og ikke mindst skønne restauranter, hvor I kan nyde lækker mad.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50094

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus . Besonders der Wohnbereich mit den großen Fenstern ist sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top im Überfluss ausgestattet, sonnig, behaglich, super Lage. Insgesamt perfekt

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großzügiges Haus.Hell und freundlich .Betten bzw. Matratzen gut.
Zwei Bäder, alles vorhanden , Haus hat eine gute Räumliche Aufteilung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.518
Renoveret / Byggeår:2020 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...