Hyggeferie med spa, sauna og strand

4
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 103, Vejers

- Sommerhusnr.: 50054
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ved Vejers Strand på Havvej 3 ligger dette store, hyggelige sommerhus kun ca. 100 meter fra Vesterhavet og 50 meter fra byens butikker. Feriehuset er i 2019 blevet renoveret med bl.a. nyt køkken og det overbeviser med masser af plads og mange gode faciliteter både inde og ude. I huset er der plads til 6 personer og hunden er også meget velkommen.

Afslapningsferie med spa, sauna og klitter

Med 125 m2 fordelt på 2 etager er her masser af plads til feriehygge med familien eller vennerne. De 3 soverum er dejligt store, 2 har dobbeltsenge og i det sidste er der 2 enkeltsenge. En dejlig luksus udgør de 2 badeværelser, som begge har gulvvarme – i det store badeværelse står der både sauna og spa.

Havvej 3 er moderne indrettet med et velindrettet køkken, vaskemaskine og tørretumbler. Således er der masser at tid og overskud til fælles hygge med madlavning, spil eller til at dase på sofaen foran brændeovnen. I 2020 er badeværelset på 1. sal moderniseret

Top beliggenhed og overdækket terrasse

Begynd dagen på Havvej 103 med at sætte morgenkaffen over og åbne køkkenets terrassedør ud til den dejlige beskyttede og overdækkede syd-vestvendte terrasse. Her finder du den perfekte plads til at indtage det friske morgenbrød, der fluks er hentet i butikken lige om hjørnet. Imens du nyder den 2. kop kaffe, kan børnene smutte ud og lege på den nærliggende legeplads.

Senere, efter en oplevelsesrig dag ved stranden eller hjemkommet fra udflugt, kan I søge ud på terrasse mod vest og nyde at sidde højt nok, til at kunne se solen gå ned bag klitterne.

Vejers Strand, lige ved vandkanten

Dette hyggelige sommerhus ligger ind i en klit, kun 100 meter fra vandet. Gå en lang tur på stranden – måske er I så heldige, at I finder rav. Vejers by indbyder med små butikker, restauranter og et galleri.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50054

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine sehr schöne Zeit in einem wunderschönen Haus verbracht und werden auf jeden Fall wiederkommen.Das Haus bietet alles was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus. Durch die zwei Terrassen hat man immer ein geschütztes Plätzchen. Das Haus liegt was in der City. Auf der vorderen Terrasse hat man einen Blick auf die belebte Strandstrasse und auf der hinteren Terrasse sitzt man ungestört in den Dünen. Zum Strand ist es nur ein Katzensprung, genauso zum Einkaufen.

DK
D.
sagde , Danmark

Et super lækkert hus til 6 personer + hund som ligger helt perfekt. En rigtig god indretning hvor alle kan være sammen, men hvor man også kan trække sig da huset rummer 3 rigtig gode værelser samt 2 gode badeværelser, stort og dejligt køkken/alrum – stue samt lille træningsrum og sauna.
En lækker overdækket terrasse samt skøn balkon hvor man kan følge med i hvad der sker på gaden samt i byen uden at man er generet af støj mm
Tæt på god legeplads og meget tæt på stranden.

Helt klart et hus som vi kan anbefale og har selv været der for den 4. gang

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 856
Renoveret / Byggeår:2019 / 1925

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...