Skønt hus med spa og sauna på dejlig klitgrund

3
icon
icon
icon

Violvej 17, Vejers

- Sommerhusnr.: 50002
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Violvej 17 står dette skønne feriehus på en klitgrund med kun 500 meter til stranden og det skønne blå-grønne Vesterhav. Huset har plads til op til 6 personer og er således ideelt til en dejlig familieferie. Her må I også meget gerne medbringe familiens kæledyr. Trænger I til at flygte fra hverdagens stress og jag, få ro og rigtigt tanke ny energi, så er dette den rigtige adresse.

Ren afslapningsferie med spa, sauna og brændeovn

Lige fra I træder ind af døren til dette hyggelige hus og oplever lyset fra panoramvinduerne og husets dejlige farver vil feriestemningen indfinde sig.

Hjertet i dette hyggelige feriehus er den store stue-allrum med det åbne moderne køkken, som er indrettet, så I nemt kan tilberede lækre feriemåltider sammen, som i efterfølgende kan nyde ved det store spisebord. Efter maden er der masser af fritid, opvaskemaskinen klarer nemlig resten. Med både vaskemaskine og opvaskemaskine er det dejligt nemt og bekvemt at holde sin ferie på Violvej 17.

I det store flotte badeværelse har I både jeres egen spa og sauna. At smutte en tur først i spaen og derefter i saunaen er en velsignelse efter en lang dag i den friske, salte vesterhavsluft. Med muligheden for efterfølgende saunavarme tør den ene eller anden måske også hoppe i Vesterhavets bølger udenfor sommersaisonen? Slut en skøn feriedag af med at tænde op i brændeovnen og lad dagen klinge ud imens ilden knistrer og spreder dejlig hyggelig varme.

Fra feriehusets stue er der direkte udgang til den delvist overdækkede terrasse, der er udstyret med gode bekvemme havemøbler. Når I ligger her og slikker sol, kan I høre bølgernes brusen ind mod stranden og måske nyde synet af en snehvid måge på den blå himmel. På varme sommeraftener findes der næppe noget dejligere, end at tænde op i grillen, og sammen nyde lidt lækkert mad, imens solen går ned bag klitterne og farver himlen i de smukkeste rødlige toner.

Vejers strand, en perle ved Vesterhavet

Det hyggelige sommerhus på Violvej 17 ligger dejligt tæt på havet. I skal bare et smut over klitterne, så er I på den lange, brede sandstrand, der hele året rundt er en fantastisk oplevelse. Måske er I heldige og kan finde lidt rav til at tage med hjem som minde om mange skønne ferietimer.

Feriebyen Vejers indbyder med butikker, restauranter og et spændende galleri til at shoppe og ose. Også de omkringliggende feriebyer Henne Strand og Blåvand er et besøg værd. Her er der liv i gaderne næsten hele året rundt.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 50002

DE
D.
sagde , Deutschland

Regelmäßige Kontrolle des Eigentümers, ob alle elektrischen Geräte/ Lampen funktionieren sowie der Kamin

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr zentral gelegenes Ferienhaus,inmitten einer schönen Dünenlandschaft. Das Zentrum von Vejers und der Strand sind gut zu Fuß zu erreichen. Da ein zusätzliches WC vorhanden ist, ist der Aufenthalt mit mehreren Personen kein Problem. Manchmal kommen sogar Hirsche vorbei. Von Vorteil ist auch der angebaute Schuppen, der als Lagerraum genutzt werden kann.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut ausgestattet, bequeme Betten, sehr sauber. Ofen, Sauna und Innenwhirlpool vorhanden. Wir fanden es sehr dänisch. 🙂

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 850
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...