Skønt sommerhus i Vejers Strand med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon
Engesøvej 61, Vejers Strand - Søg på husnr. 50730

Ferie i et sommerhus kan noget helt særligt. Det er en enestående mulighed for lade familiens batterier op med fælles oplevelser og masser af nærvær. I dette skønne sommerhus på Engesøvej 61 ved Vejers Strand, får I rammerne til en hyggelige familieferie ved Vesterhavet. Sommerhuset har både spabad og sauna, hvor I kan slappe af og få pulsen helt ned.

Slap af i spabadet og saunaen

Sommerhuset er ideelt til en større børnefamilie eller to familier, der holder ferie sammen. Huset er indrettet med to badeværelser og et dejligt åbent køkken med både opvaskemaskine og mikroovn. Har I været ude i den friske luft det meste af dagen, kan I trække tilbage til huset, hvor spabadet og saunaen giver jer mulighed for at slappe af og få masser af varme til kroppen. Det er velvære til krop og sjæl.

Nyd det naturskønne udeområde

Det flotte stråtækte hus ligger på en stor grund, der er omkranset af lyng og træer. Det naturskønne område skaber en flot kulisse om huset, som både du og børnene kan få glæde af. Området giver børnene masser af mulighed for leg og underholdning – og du kan nyde den grønne udsigt fra husets store terrasse, mens du f.eks. slapper af med en god bog.

Nyd de lange lyse dage i liggestolene, mens børnene leger på græsplænen. Her går tiden stille, mens livet føles let og overkommeligt.

Få fælles oplevelser med familien

Ferie i et sommerhus er en enestående mulighed for at få en masse fantastiske oplevelser med hele familien. Dette sommerhus har masser af muligheder, uanset om I er til afslapning på terrassen, når solen skinner, eller til hygge i stuen, når det regner udenfor.

Fælles oplevelser er en vigtig del af ferien, og området byder på mange gode udflugtsmål, der passer til både store og små. Oplev Vesterhavet og de mange smukke klitplantager. Eller tag familien med på shoppingtur i områdets handelsbyer. 

*Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:129 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...