Nyt fantastisk beliggende 5-stjernet feriehus ved Vejers Strand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Nordvej 63 c, Vejers Strand - Søg på husnr. 50024

Dette lækre i 2019 nybyggede 8 personers hus ligger på en dejlig klitgrund med kun 100 meter til stranden. Smukt indrettet med store lyse fællesområder, 4 soverum, 2 badeværelser med spa og sauna og nye moderne hvidevarer, er der på Nordvej 63c alle ingredienser til en dejlig afslappende ferie i de skønneste omgivelser.

Udsigt til luksus i smukke lyse omgivelser

Gennem de store panoramavinduer, som kan åbnes til alle sider, strømmer det særlige lys, du kun finder direkte ved Vesterhavet. Sæt jer til rette i de smukke, enkle og moderne indrettede rum og nyd den lækre kombination af lys, hygge og varme gennem energibesparende luft-til-vand varmesystem og udsigten til den smukke natur. Om aftenen sørger feriehusets kamin, der er åben til 2 sider, for en ekstra hyggelig stemning, når ilden knitrer og kaster et varmt orange skær ud i hele rummet.

Når der skal trylles i køkkenet, der har masser af opbevaringsplads og nyeste moderne hvidevarer, er det oplagt, at starte med et glas perfekt kølet hvidvin fra husets vinkøleskab.

Strandnær ferieoase med 2 badeværelser, sauna og spa

I dette feriehus bor I midt i naturen, det er blot at smide skoene og gå over klitten, så ligger den endeløst lange hvide sandstrand for jeres fødder. Den strandnære beliggenhed mærkes også på den afskærmede til dels overdækkede terrasse. Med havduft og lyden af bølgerne som baggrundsmusik er der her god mulighed for solbadning og lange hyggelige grillaftener. Når himlen begynder at farve sig rød, kan I tage hinanden i hånden og smutte ned til stranden og nyde solnedgangen.

En ferie på Nordvej 63 c er særlig hyggelig i den kolde årstid, når vinden suser og havet bruser. Pak jer godt ind og gå en frisk tur på stranden – mærk den salte luft og tag på ravjagt. Hjemvendt til feriehuset er det på tide med lidt velfortjent selvforkælelse – hop en tur i spaen eller saunaen. Sluttelig garanterer de 4 gode store soverum med de brede dobbeltsenge, at I alle får en god nats søvn.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:184 / 2.700
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (47 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...