Dejligt lyst saunahus med skøn beliggenhed

3
icon
icon
icon
Engesøvej 14B, Vejers Strand - Søg på husnr. 50013

Som det sidste hus ud mod et stort smukt naturområde ligger dette fine hus klar til jeres familieferie. Med plads til 5 personer samt husdyr er Engesøvej 14b perfekt til familien, der gerne vil have det hele – et dejligt lyst hus, med en rolig beliggenhed op til skov og lynghede og strandbyens spise- og shoppingmuligheder.

Familievenligt hus med brændeovn

Straks I ankommer på Engesøvej 14b vil I mærke den gode sommerhusfeeling, her er en skøn duft af lyng med et snært af nåleskov og saltvand. Huset er lyst og venligt med et pift af friske farver. Det er indrettet med 3 gode soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge. I det lyse badeværelse er der naturligvis gulvvarme og, meget praktisk især for børnefamilierne, har I her en vaskemaskine.

Så der er mere ferietid er husets køkken indrettet med opvaskemaskine. Det er åbent ind til opholdsstuen, hvor der er god plads til familiehygge rundt om det store spisebord. For ekstra hyggestemning, især i den kolde årstid sørger husets brændeovn, der er centralt placeret. På regnvejrsdage kan I hygge med oplæsning for børnene eller tag en lille ”morfar” i stuens lille alkove og efter en lang gåtur ved stranden med frisk vestvind, kan I tænde op i husets sauna og lade jer varme rigtigt igennem.

Lærkesang og grillhygge

Engesøvej 14b har flere dejlige terrasser rundt om huset. Med både læ og overdækket areal er her altid et dejligt hjørne til at sole sig på, og når dagen går på hæld, et perfekt sted til at hygge med lidt godt på grillen.

Huset ligger idyllisk på en dejlig stor lys lynggrund med lærkesang og et snært af havduft. Her er der god afstand til de nærmeste naboer, en lille bæk i baghaven og et skovområde med masser af stier og en stor sø lige for døren. Rundstykkerne kan sagtens hentes til fods, da der kun er 1 kilometer til indkøb.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.628
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...