Skønt familiehus med alle faciliteter

3.5
2438
Engesøvej 27, Vejers Strand - Søg på husnr. 50010

Tage hele familien med på en rigtig ferie i den skønne ferieby Vejers Strand. Her på Engesøvej 27 er der god plads og alle faciliteter til rigtigt at kunne slappe af og hygge sig sammen. Med 8 gode sovepladser, og mulighed for at medbringe op til 2 hunde, egner huset sig også til ferie med 2 familier.

Sauna, spa og gæste-wc

Engesøvej 27 er et dejligt stort hus med 4 gode soverum. Rigtigt praktisk er det, at der i huset ud over det store badeværelse også er et gæste-wc med både vaskemaskine og tørretumbler.

Det lyse træværk kombineret med røde klinker giver Engesøvej 27 en dejlig hyggelig atmosfære. I det åbne køkkenalrum og stuen kan familien samles til fælles madlavning og hygge efter en dejlig feriedag med masser af frisk luft og oplevelser.

I den koldere årstid er husets lille wellness-oase et hit. Afslut dagen med at tænde op i husets spa og sauna og nyd, at kunne slappe rigtigt af og blive varmet rigtigt igennem. Måske vil I på en regnvejrsdag slet ikke uden for en dør, men hygge med brændeovnsvarme, spil eller bare ligge på den bekvemme sofa kigge fjernsyn og nyde at have fri.

Stor grund med legeredskaber

Engesøvej 27 ligger på en dejlig lys grund, som ender ved en lille fin bæk. Her er der god plads til at børnene og hundene kan tumle og lege, og til de små er der endda både sandkasse og gynger. En dejlig afskærmet sydvendt terrasse indbyder til masser af solbadning og grillhygge – og der står naturligvis et par bekvemme solvogne klar til jeres ferie.

Et stort smukt naturområde med skov, sø og hede ligger lige om hjørnet og indbyder til lange gåture. Også turen til vandet og til indkøb kan klares til fods.

Vejers Strand er et charmerende og naturskønt ferieområde med den herligste badestrand. På et stort stykke af stranden, må I tage bilen med, et plus til småbørnsfamilien, der har meget at slæbe på og for gangbesværede. I Vejers er der både indkøbsmuligheder og spisestederSoverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 2.378
Renoveret / Byggeår:2007 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...