Centralt liggende luksusferielejlighed med spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 456B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40898

Denne lækre og komfortabelt indrettede ferielejlighed i luksusklassen ligger direkte i centrum af feriebyen Henne Strand. Her på Strandvejen 456 B er der plads til at 6 personer kan holde en uforglemmelig ferie. Lejligheden er indrettet med alle mulige bekvemmeligheder og er helt sikkert det rigtige valg, hvis I gerne vil bo centralt og kan lide luksus.

Bekvem luksuslejlighed med feel-good oase

I denne herlige luksuslejlighed finder I 3 rummelige, godt indrettede dobbeltværelser alle med fladskærms-tv.

Samlingspunktet i denne lejlighed er det store smagfuldt indrettede køkkenalrum med stue. I dette moderne køkken er alt på plads, og der er rigelig mulighed for at trylle fantastiske måltider på bordet. Og for at gøre ferien så bekvem som mulig, står der der både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed. Skab uforglemmelige aftner ved at tænde op i brændeovnen og hyg med familien til lyden af ildens knistren. Her er der god plads til spilleaftener eller måske samles I hellere om en god film på det store fjernsyn. Selvfølgelig har I i denne lejlighed gratis internet.

På Strandvejen 456 B er der 2 badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med spa og sauna. Denne feel-good oase er det perfekte sted til afslapning og selv-forkælelse efter en lang dag ude i den friske Vesterhavsluft.

Fra stuen er der udgang til begge de møblerede balkoner. Her kan I nyde udsigten over den livlige ferieby Henne og de omkringliggende klitter og I kan tilbringe mange soltimer. Også når det drypper lidt, kan man opholde sig på balkonen, da den ene er delvist overdækket.

Ved lejligheden står der naturligvis en p-plads til jeres rådighed, og der er et skur til cyklerne.

Henne Strand – et besøg værd

Den livlige ferieby Henne Strand byder på alt, man kan ønske sig i en ferie. Her, direkte ved lejlighedens indgangsdør, er der året rund en livlig trivsel. De mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige cafeer giver rigelig mulighed for at hygge og ose.

Den finkornede, børnevenlige badestrand er et paradis for vandhunde, sol-tilbedere, musling-jægere og naturelskere.

Tilbring uforglemmelige ferietid i denne herlige luksuslejlighed ved den jyske vestkyst.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:148
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...