Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad til 4 personer ved Henne

3
icon
icon
icon

Urfuglevej 3, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40764
4 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til dette klassiske og charmerende feriehus på 91 m², ideelt til den lille familie. Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, tæt på campingpladsen. En frisk gåtur fører jer gennem den charmerende hovedgade, som går helt ned til stranden. Efter en dejlig slentretur imellem byens butikker, restauranter og små caféer kan I slappe af med en kop kaffe ved ilden i brændeovnen.

Skønt feriehus med stemningsfyldt indretning

I bliver budt velkommen straks, I træder ind i dette hyggelige sommerhus på Urfuglevej 3. Opholdsstuen er åben i forbindelse med køkken, spiseplads og sofaområde med tv. Brændeovnen sørger for varme og en hyggelig atmosfære i rummet. Den komfortable sofa indbyder til filmaftener eller afslapning med en god bog. Eller måske vil I hellere spille kort ved det store spisebord.

Feriehuset har 3 soveværelser med dobbeltsenge, så der er god plads til, at I kan få sovet godt ud i den friske vesterhavsluft. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke får kolde tæer efter morgenbadet. Praktiske hvidevarer, som opvaskemaskine, induktionskomfur og vaskemaskine kommer I ikke til at mangle i dette feriehus. Og skulle I have en elbil, kan I få den ladt op ved hjælp af feriehusets ladestander, som er med type 2 stik. 

Naturgrund med skøn terrasse – vildmarksbad

På den smukke og delvist overdækkede terrasse, kan du nyde havluften i alle slags vejr. Når solen skinner, kan du enten finde et skyggefuldt og køligt sted under overdækningen, eller et solrigt og varmt sted på den åbne terrasse. I regn og blæst vil der altid være en rolig plet, hvor du kan nyde en kop te og den særlig forførende duft fra fyrretræer og lyng. Tænd op i grillen, og slut dagen af med en lækker grillmenu, eller tag en rolig stund i vildmarksbadet, imens solen går ned.

 

Henne – malerisk natur med strand, klitter og skov

På jeres ferie i dette feriehus på Urfuglevej 3 har I mange skønne ferieoplevelser i vente.

Først og fremmest er der Vesterhavet, der med sine brede sandstrande og brusende bølger ligger kun 800m fra dette hus, og som er værd at besøge på alle tider af året.

Fra feriehuset til den hyggelige bymidte i den lille turistby Henne Strand er der 500m, hvor der er et supermarked samt flere specialbutikker, restauranter og hyggelige gadecafeer, som serverer mad – og is – til enhver smag.

I dette feriehus vil I befinde jer helt tæt på Blåbjerg Klitplantage, som indbyder til vandreture og cykelture. Der er også gode mountainbike-ruter, ligesom der er mulighed for at komme ud på hesteryg eller spille golf. Længere mod syd finder I Filsø, den smukkeste sø, som indbyder til afslappende gåture gennem fuglereservatet.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40764

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet, es ist gepflegt und sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliche, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus für eine Familie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen,ruhig und direkt im Zentrum

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 841
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...