Klassisk feriehus til 8 personer med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvevej 19, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40761
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske feriehus med både spa og sauna ligger i et skønt og naturrigt område og er det oplagte valg for 8 feriegæster, der ønsker at tilbringe en afslappende ferie på den danske vestkyst.

Afstemt moderne indretning med brændeovn

Feriehusets flotte stue er velindrettet, og de moderne møbler, det lyse træværk og den hyggelige brændeovn skaber den rigtige feriehusstemning. De store vinduer lukker masser af lys ind og gør, at grundens henrivende natur kan nydes herfra.  

Opholdsrummet holdes varmt takket være den energibesparende varmepumpe samt gulvvarmen.

Det veludstyrede køkken er funktionelt med opvaskemaskine og en 80L fryser, og gør madlavning til en leg.

Afslapning med sauna og spa

Naturligvis er begge badeværelser også udstyret med gulvvarme. I det ene badeværelse finder I feriehusets vaskemaskine og en tørretumbler, så I ikke behøver at samle vasketøj under jeres ophold i dette skønne feriehus.

Modsat det ene badeværelse ligger saunaen, hvor I kan slappe af efter en lang tur på stranden. Bagefter kan I tage et varmt bad i boblebadet for virkelig at slappe af i musklerne. Så afslappende, at I efterfølgende kan kravle i seng i et de gode indrettede soveværelser og lade batterierne op igen. Feriehuset er udstyret med 4 soveværelser, hvoraf 3 af værelserne er indrettet med dobbeltsenge. Det fjerde værelse har 2 enkeltsenge.

Skønne terrasser – tæt på naturen

Det dejlige feriehus er beliggende på en 1717m2 stor klit/naturgrund. Rundt omkring feriehuset er der anlagt flere terrasser, og vil I uden tvivl kunne finde jer et plet i solen og i læ for vinden, imens I læner jer tilbage i de komfortable terrassemøbler med en friskbrygget kop kaffe og nyder den friske havluft, fuglenes sang og havets brusen. Feriehuset er et vidunderligt sted til at slappe af, nyde solen og glemme hverdagens stress.

Om aftenen kan I bruge gasgrillen til at tilberede en lækker grillmiddag og se solen gå ned bag klitterne. Feriehusets terrassevarmer kan holder jer varme, skulle I have lyst til at spille et brætspil og skåle til timerne bliver sene.

Naturrige omgivelser til afslapning og action

Beliggende på en blind vej i Henne Strand, er der fra dette feriehus ikke langt til den brede sandstrand ved Vesterhavet. Med kun 900 meter til stranden er der lagt op til at holde en skøn badeferie. Følg blot stien mellem klitterne, og det brusende hav breder sig foran jer: Her er der rig mulighed for at gå lange ture og mærk sandet mellem tæerne.

For dem, der er til lidt mere action, er der forskellige muligheder at opleve naturen på, enten ved at vandre, cykle, spille golf eller ride. Eller hvad med en shoppingtur i Henne Strand, hvor I kan købe en lækker softice eller retter tilberedt med lokale råvarer på en af de lokale caféer?

Det siger vores gæster om sommerhuset 40761

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in sehr ruhiger Lage mitten in der Natur mit viel Platz im Haus und um das Haus herum. Toller Strand befindet sich in unmittelbarer Nähe. Für Naturliebhaber und Strandfans bestens geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ließ keine Wünsche offen.
Es war alles vorhanden.Gute Matratzen schönes Geschirr,ein super toller Grill,grosszügige Räumlichkeiten.Alles im allen ein tolles Haus.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:112 / 1.717
Renoveret / Byggeår:2013 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...