Skønt feriehus med overdækket terrasse, spa og sauna

3 .5
icon
icon
icon
icon
Søndervang 119, Houstrup - Søg på husnr. 30560

På Søndervang 119 i Houstrup finder I dette hyggelige feriehus til 6 personer. Det store fællesrum i stuen giver mulighed for mange hyggestunder med familien, og det samme gør den store terrasse udenfor. Det er ydermere muligt at medbringe familiens to hunde i feriehuset, og med husets store have er det oplagt, at jeres hund også skal med på ferie.

Fokus på wellness med spa, sauna og brændeovn

Lad hverdagens opgaver blive derhjemme, og giv dig selv lov til at slå benene op og nyde lidt ekstra afslapning og wellness i feriehusets spabad og sauna. Efterfølgende kan du få ekstra varme og læne dig tilbage med en god bog inde foran feriehusets brændeovn i stuen, hvor du kan slappe af og hygge dig i al slags vejr. 

Med det store vinduesparti ud mod terrassen, er stuen dejlig lys og åben, og her kan du tilbringe mange dejlige stunder med venner og familie. Med det store sofaområde er der lagt op til mange hyggelige aftener for hele familien med spil eller en god film.

Plads til de mindste og familiens hund

Udenfor bliver du mødt af to terrasser, hvor I kan tilbringe mange lækre grillaftener og solrige dage. Under den overdækkede terrasse kan I også nyde det danske vejr, uanset om det byder på sol eller regn.

I feriehusets store have er der lagt op til mange udendørstimer med leg og boldspil for både store og små. Derudover er den store have også perfekt til hundene, og der er masser af plads til, at de rigtig kan boltre sig i haven. I den ene ende af haven er der plads til, at familiens mindste hoveder kan sætte fantasien løs og lege i sandkassen og på gyngerne i ro og fred.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2006 / 1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...