Moderne sommerhus med sauna, spabad og hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30464
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus på Guldvangen 10 er det perfekte valg til både børnefamilier og hundeejere. Husets fredfyldte beliggenhed i Houstrups naturskønne ferieområde giver mulighed for ren afslapning, og derudover er huset indrettet med masser af komfort – på badeværelset har I nemlig jeres helt egen wellnessoase med sauna og spabad.

Lækkert sommerhus med sauna og spa

Lige meget om I har været en tur ved stranden på en varm sommerdag, eller har drukket en varm kop kakao på en kold vinterdag, er spabadet og saunaen det perfekte sted at slappe af og lade batterierne op. På badeværelset med gulvvarme får I altså jeres helt egen lille wellnessoase, hvor I kan forkæle jer selv og hinanden, ligegyldigt årstid, vind og vejr.

Huset er både praktisk og hyggeligt indrettet med alt, hvad ferien har brug for. Det betyder også, at der både står en opvaskemaskine og en vaskemaskine til rådighed, så der hurtigt kan blive taget hånd om de huslige pligter.

Børne- og hundevenlige omgivelser

Har I børnene med på ferie, kommer de aldrig til at kede sig her. På hemsen med madrasser kan de lege dagen lang, og udenfor står sandkassen og gyngestativet klar til at underholde, mens I nyder solskinsdagene på den gode terrasse. Med plads til op til 3 hunde kan I også tage alle hundene med.

Midt i naturen og alt inden for rækkevidde

Den flotte naturgrund er omgivet af høje træer, hvilket både giver god læ og masser af privatliv til at sole sig og holde grillaften i det fri. Lige i nærheden finder I også udflugtsmål i massevis, lige meget hvad I er til.

Elsker I natur, så er Blåbjerg Plantage den helt rigtige destination til jer, og med de mange vandre- og cykelstier, der snor sig gennem skov- og klitlandskabet, kan I bruge timevis på at gå på opdagelse i de smukke omgivelser og blandt det rige dyreliv.

Har I lyst til spænding og aktiviteter, er der også mange muligheder en kort køretur væk. Rejs tilbage i tiden i Bork Vikingehavn, besøg dyrene i Blåvand Zoo, eller hold en badedag i det subtropiske badeland Sea West.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30464

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich eingerichtetes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus in dem wir uns von Anfang an wohl gefühlt haben. Die Küche ist gut ausgestattet und die Betten sind auch sehr gut.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war super sauber, in der Küche war alles in genügender Zahl vorhanden. Wir fanden das Preis-Leistungsverhältnis hervorragend.

Es war wunderbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.500
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...