Stemningsfyldt sommerhus på naturgrund

3
icon
icon
icon

Søndervang 70, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30672
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Savner du duften af lyng og fyrreskov parret med den salte vesterhavsluft, og er du på udkig efter et dejligt, stemningsfyldt sted at holde din ferie? Så er dette sommerhus på Søndervang 70 måske det helt rigtige. Det nænsomt renoverede Kalmarhus er perfekt både til dig og kæresten, men også til familien på op til 6 personer. Feriehuset ligger på en skøn naturgrund, det er både lyst og hyggeligt og har den klassiske charme samtidigt med, at I har opvaskemaskine.

Lyng, lærker og lækker stemning brændeovn

Ferien begynder, så snart I ankommer til sommerhuset, som putter sig på en dejlig grund med duftende lyng og grønne fyrretræer. Den store træterrasse er afskærmet og delvist overdækket, så der er god mulighed for at tilbringe masser af timer udenfor – start med at dække morgenbordet på terrassen og hejs flaget, så kan feriedagen begynde.

Indenfor overbeviser feriehuset på Søndervang ligeledes. Det er stemningsfyldt indrettet og lægger op til fællesskab og hyggeligt samvær med brændeovn, hyggealkove og bekvemt sofahjørne med læselamper. For godt og energirigtigt indeklima sørger sommerhusets varmepumpe.

Efter en dag på stranden, når der er taget af bordet, og opvaskemaskinen klarer resten, kan I putte ungerne i deres køjesenge og nyde flammernes skær fra brændeovnen.

Houstrup – fantastisk, alsidig natur og plads til leg

Med vesterhavsstrand, Ringkøbing Fjord, Blåbjerg og Nymindegab Plantager lige om hjørnet er det selvsagt, at der er fantastiske muligheder for aktiviteter i og omkring naturen. Tag en lang tur med hunden på stranden, hvor børnene kan samle muslinger, eller nyd skovens ro, imens I fylder kurven med gule kantareller.

Børnene vil sikkert også nyde en tur i badelandet eller i Bork legeland, imens de voksne måske tenderer til en tur til en af de gamle købstæder. En tur til Henne Strand med et kig forbi det berømte gule ishus eller lidt shopping efterfulgt af en pizza er sikkert også et hit for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30672

D.
sagde , Hvidovre

Dejligt og hyggeligt sommerhus, som et sommerhus ifølge os skal være! Ligger på skøn naturgrund i et dejligt område! Lækkert
Med brændeovnen de kolde morgener, kæmpe plus at sengene er up to date! Så selv en på 196 cm “jeg selv” kan nyde dobbelt sengen, varmepumpen/aircondition må være rigtig brugbar ved de rette årstider huset er godt og funktionelt indrettet
Kanappen er mega hyggelig at smide sig i om aftenen eller om morgenen

D.
sagde , Danmark

Lille hyggelig feriehus med god mulighed for privatlivSoverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2005 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (87 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...