Stemningsfyldt sommerhus med sauna på naturgrund

3
icon
icon
icon
Søndervang 70, Houstrup - Søg på husnr. 30672

Savner du duften af lyng og fyrreskov parret med den salte vesterhavsluft, og er du på udkig efter et dejligt, stemningsfyldt sted at holde din ferie? Så er dette sommerhus på Søndervang 70 måske det helt rigtige. Det nænsomt renoverede Kalmarhus er perfekt både til dig og kæresten, men også til familien på op til 6 personer og 1 hund. Feriehuset ligger på en skøn naturgrund, det er både lyst og hyggeligt og har den klassiske charme samtidigt med, at I både har opvaskemaskine og sauna.

Lyng, lærker og lækker stemning med egen sauna

Ferien begynder, så snart I ankommer til sommerhuset, som putter sig på en dejlig grund med duftende lyng og grønne fyrretræer. Den store træterrasse er afskærmet og delvist overdækket, så der er god mulighed for at tilbringe masser af timer udenfor – start med at dække morgenbordet på terrassen og hejs flaget, så kan feriedagen begynde.

Indenfor overbeviser feriehuset på Søndervang ligeledes. Det er stemningsfyldt indrettet og lægger op til fællesskab og hyggeligt samvær med brændeovn, hyggealkove og bekvemt sofahjørne med læselamper. For godt og energirigtigt indeklima sørger sommerhusets varmepumpe.

Efter en dag på stranden, når der er taget af bordet, og opvaskemaskinen klarer resten, kan I putte ungerne i deres køjesenge og give jer selv en velfortjent tur i saunaen.

Houstrup – fantastisk, alsidig natur og plads til leg

Med vesterhavsstrand, Ringkøbing Fjord, Blåbjerg og Nymindegab Plantager lige om hjørnet er det selvsagt, at der er fantastiske muligheder for aktiviteter i og omkring naturen. Tag en lang tur med hunden på stranden, hvor børnene kan samle muslinger, eller nyd skovens ro, imens I fylder kurven med gule kantareller.

Børnene vil sikkert også nyde en tur i badelandet eller i Bork legeland, imens de voksne måske tenderer til en tur til en af de gamle købstæder. En tur til Henne Strand med et kig forbi det berømte gule ishus eller lidt shopping efterfulgt af en pizza er sikkert også et hit for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2005 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...