Nyrenoveret i 2019 med sjæl og charme

3
icon
icon
icon
Søndervang 141, Houstrup - Søg på husnr. 30658

I naturskønne Houstrup på Søndervang 141 finder I dette dejlige feriehus, som er nyrenoveret i 2019. Skråvæggene og de synlige bjælker sætter sit helt særlige præg på huset, som er lyst og indbydende, og huset er både ideelt for jer med større og mindre børn.  

Forbrugsvenligt hus med plads og rum til hygge

Alt føles inden for rækkevidde i dette sommerhus; stue og køkken hænger fint sammen og samler helt naturligt familien. De 3 soverum samt badeværelset omkranser stue-køkkenområdet, og direkte fra stuen træder I ud på den store dejlige terrasse.

Jeres børn vil nyde at få deres egen soveafdeling og spillebule på hemsen, mens de voksne hygger sig over et glas vin til aftensmaden lige nedenunder.  

Opvaskemaskinen sørger for, at I hurtigt kan komme videre med hyggen og udendørs aktiviteter, og en varmepumpe sikrer jer, at I holder forbrugsudgifterne nede.

Aktivitet og afslapning både i haven og i nærområdet

På terrassen kan I både side afskærmet og i læ på mere blæsende dage, samtidig med at I nyder solens stråler. Med direkte udsyn til græsplænen kan I roligt smække benene op, mens ungerne og hunden boltrer sig. Til de konkurrencemindede i familien er der også god plads til udendørs spil, og den delvist overdækkede terrasse gør det muligt at lade feriedagene klinge ud under stjernerne, mens dagens indtryk bundfælder sig.

Lige i nærområdet af feriehuset på Søndervang 141 finder I forskellige udflugtsmål. Om I har lyst til en tur til Houstrup strand for at indtage bølgernes brusen, eller om det skal være Henne strand med sine butikker og sit gode udbud af spisesteder, så har I begge strande inden for kun nogle kilometers afstand. Af andre oplevelser kan bl.a. anbefales skinne cykling, badeland og Bork vikingehavn eller en tur til Filsø.  Soverum:3
Bolig-/Grundareal:63 / 1.274
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...