Charmerende, renoveret sommerhus midt i naturen med bålplads

3
icon
icon
icon

Pugeldal 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30307

Leder I efter fred, ro og masser af smuk natur? Så er dette charmerende sommerhus i Houstrup helt ideelt til jer. Det renoverede sommerhus (2019) byder på en velafstemt kombination af moderne og klassisk sommerhusstil og ikke mindst en fantastisk og ugeneret, indhegnet plænegrund med skønne terrasser, bålplads og legemuligheder til børnene. Hundene er også velkomne her!

Lækkert familievenligt sommerhus med masser af charme og sjæl

Det fine træhus på Pugeldal 7 rummer plads til i alt 6 personer (og op til 2 hunde). Sommerhuset har i 2019 gennemgået en renovering, som har resulteret i en velafstemt indretning med en kombination af moderne og klassisk sommerhusstil.

De lyse farver og højt til loftet skaber en rummelig atmosfære, mens de mange små detaljer tilfører sommerhuset ekstra charme og sjæl. Her vil I med sikkerhed føle jer velkomne fra første øjeblik! I den store væg-til-væg seng er der plads til, at børnene hopper ind og hygger med mor og far. Det store soveværelse, en bedside krybbe og et puslebord gør det nemt og bekvemt også for småbørnsfamilien at holde ferie.

Ugeneret, naturskøn beliggenhed med sti til skoven og skønne terrasser

Også udvendigt oser sommerhuset af charme og ferieidyl. Her får I en fuldkommen ugeneret beliggenhed midt i Houstrups smukke skovlandskab. I får desuden jeres helt egen private sti ind til skoven.

Der er flere skønne terrasser med både afskærmet og overdækket del, så I til enhver tid kan finde læ og ly, mens I nyder de flotte omgivelser. Der er gjort meget ud af at lave små, hyggelige siddekroge rundt omkring, så I rigtig kan fordybe jer i en spændende bog eller nyde en god kop kaffe, mens I slapper af i den friske luft.

Stor, indhegnet plænegrund med bålplads og masser af legemuligheder til børnene

Den mere end 2.400 kvadratmeter store plænegrund er indhegnet, så I ikke behøver at bekymre jer om, om børnene eller hundene kommer for langt væk, når de udforsker den spændende natur.

Der er i det hele taget gjort meget ud af, at børnene skal befinde sig godt. Der er således både gynger, rutsjebane og sandkasse – og en bålplads, hvor hele familien kan samles om at riste skumfiduser eller bage snobrød.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:92 / 2.426
Renoveret / Byggeår:2019 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, stengulv i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...