Hyggeligt sommerhus med sauna og lækker have

2.5
icon
icon
icon

Søndervang 53, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30539
5 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn plænegrund på Søndervang 53 i Houstrup ligger dette hyggelige sommerhus, der er omgivet af træer og buske. Den dejlige have har både gyngestativ og sandkasse, som er et sikkert hit hos familiens mindste. Indenfor finder I også en lækker sauna, hvor I kan lade batterierne op og nyde ferien ekstra meget.

Lys og hyggelig indretning med sauna

Sommerhuset er hyggeligt indrettet med bekvemme møbler. Opholdsstuen har et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan slappe af med en god bog eller spille spil, mens maden simrer i ovnen eller på grillen. For energirigtig, velbehagelig varme er feriehuset udstyret med en luft-til-luft-varmepumpe, men for ekstra hyggelig feriestemning med knitrende flammer kan I tænde op i brændeovnen.

De lyse trævægge og lofter sammen med de små, personlige detaljer gør indretningen venlig og sætter en helt speciel atmosfære i det klassiske sommerhus. Søndervang 53 har plads til 5 personer fordelt på 3 fine soveværelser, 2 med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge.

Som et ekstra plus er huset udstyret med helt egen sauna, så I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra. Her kan I slappe af efter en lang dag udenfor eller få varmen efter en gåtur i det frostklare landskab på en kølig vinterdag.

Fredfyld oase ved den jyske vestkyst

Er vejret godt, er det oplagt at nyde ferien i den dejlige natur omkring huset. Sommerhuset ligger godt afskærmet af træer og buske, og det giver jer masser af privatliv og ro til at nyde ferien uden forstyrrelser.

Sommerhuset ligger i Houstrup, som er et hyggeligt og familievenligt ferieområde kun nogle kilometer fra den jyske vestkyst. Her er der rig mulighed for oplevelser i det smukke naturlandskab. I kan også køre med Nr. Nebel, hvor der er både gode butikker og spisesteder.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30539

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Haus, war der zweite Urlaub in dieser Unterkunft. Gefällt uns, sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist klein aber fein. Für einen Kurztrip mit 3 Personen völlig ok. Es war alles sauber, man merkt, dass das Haus auch von den Besitzern selbst genutzt wird.

DE
D.
sagde , Deutschland

Diese Ferienhaussiedlungen sind immer wieder ein Erlebnis und Erholsam.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.400
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...