Lyst og velholdt sommerhus med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 31, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30661
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervang 31 i Houstrups rolige omgivelser ligger dette lyse og velholdte sommerhus. Her kan I holde en afslappende og uforglemmelig ferie for hele familien på den skønne jyske vestkyst.

Lyst indrettet med sauna og spabad

Der er plads til 6 personer i dette skønne sommerhus, og der kan oven i købet medbringes helt op til 2 hunde. Ikke kun de store vinduesfronter i stuen, men også tagvinduerne slipper der masser af lys ind, som får rummet til at virke både større, lysere og endnu venligere.

Det åbne køkken ligger i forbindelse med stuen og fungerer som husets hjerte, hvor I om aftenen kan tilberede lækre måltider sammen eller tage et spil kort rundt om spisebordet.

Saunaen og spabadet sørger for maksimal afslapning. Findes der noget bedre end at holde ferie med et strejf af luksus og smutte en tur i den varme sauna eller spa efter en aktiv dag med masser af frisk luft?

Skøn naturgrund med god plads til leg

Skal I have børnene med på ferie, er dette velholdte sommerhus et godt valg. Her kan de rigtig lege på den store græsplæne, mens I læser en god bog i liggestolene og nyder solens stråler. Til de mindste feriegæster er der endda sørget for både et gyngestativ, en sandkasse og en rutsjebane.

Houstrups omgivelser er pefekte, hvis man har brug for fred og ro og gerne vil langt væk fra den grå hverdag. Her kan I gå lange ture under trætoppene med fuglenes kvidren i baggrunden, og børnene kan udforske skoven og naturen.

Den brede sandstrand ligger kun et par minutters kørsel væk, og også den hyggelige ferieby Henne Strand kan hurtigt nås i bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30661

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei unserer Ankunft war das Haus einladend und sehr sauber. Es stand sogar ein Rosenstraus auf dem Tisch. Auch war das Haus mollig warm.Wir haben uns sofort wohl gefühlt. Nur schade das wir uns das Ferienhaus im Sommer nicht leisten können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fühlten uns im Haus sehr wohl

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll gepfelgt, alles drin, was man braucht, sehr ruhige Lage

wir waren swchon 4 mal in diesem Haus und waren jedesmal zufrieden

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.100
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...