Hundevenligt feriehus i fredelige omgivelser med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 23, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30556

Det hyggelige ikke-ryger hus står skønt indrammet af skovens grønne træer på Skovvang 23 og emmer af ægte sommerhusferie. Her er det perfekte hjem for ferien – både med sauna og spabad, og endda med plads til hundene.

Dejlige feriedage ude som inde

Lad de friske trække i tøjet og tage en rask morgengåtur ned til den lokale købmand, hvor de nybagte rundstykker kan købes, mens resten af flokken dækker på bordet. Over morgenbordet og duften af nybrygget kaffe kan dagens ferieplaner lægges.

Efter en hyggelig morgenmad er det tid til at rykke ud på terrassen, hvor liggestolene står klar til at sørge for afslapning og feriefred. Luk øjnene i og nyd stilheden med hundenes gøen og børnenes latter i det fjerne, mens de leger på den store græsplæne med legeplads.

På de kolde dage er der god plads til masser af hygge og spil i stuen, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Den smukke hvide sandstrand er også et besøg værd i al slags vejr, hvad enten I kan dyppe fødderne i vandkanten eller kan betragte det mægtige Vesterhav på afstand.

Samvær og nærvær langt væk fra hverdagen

Når dagen går på hæld, er det tid til at runde af med en lækker aftensmad, mens dagens nye indtryk bliver snakket igennem. På de lune aftener står grillen klar, så I kan nyde et rigtigt sommermåltid rundt om havebordet.

Lad de sene aftentimer rinde ud i spabadet eller saunaen og mærk, hvordan varmen fylder jer med ny energi og tager jer langt væk fra hverdagens strabadser, inden I sætter jer godt til rette i sofaen og nyder samværet og nærværet, mens solen forsvinder ned i horisonten uden for vinduet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.300
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...