Rummeligt feriehus med wellnessbad

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 61, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30652
6 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

På Skovvang 61 står dette skønne sommerhus med plads til hele familien. Indenfor er huset rummeligt, og den store hjørnesofa indbyder til hyggelige ferieøjeblikke foran brændeovnen. Haven er omgivet af træer, og til børnene står en sandkasse og et gyngestativ klar. Wellnessbadet med både sauna og spabad sørger for, at I kan slappe helt af og nyde ferien i fulde drag.

Familieferie med ekstra luksus

Træhuset er lyst og hjemligt indrettet, og den kombinerede spisestue med integreret køkken er husets hjerte og bliver centrum for samvær i løbet af ferien. De store vinduesfronter lader solens lys slippe ind og giver jer samtidig en flot udsigt ud over haven og naturen, som I bor midt i. Efter maden kan I sætte jer godt til rette i sofaen og nyde varmen fra brændeovnen, mens opvaskemaskinen klarer oprydningen for jer.

Har I brug for at slappe ekstra meget af og tanke ny energi efter en stresset hverdag, er det store badeværelse udstyret med både spabad og sauna. Her har I al tid i verden til at læne jer tilbage i varmen, mens gæstetoilettet sørger for, at der ikke bliver kø ude foran døren. Skal I på ferie i længere tid, bliver vaskemaskinen helt sikkert et hit, og her kan børnenes tøj hurtigt blive rent igen efter en dag udenfor.

Nyd solen og grill på terrassen

Huset er omgivet af en stor have med masser af græsplæne, og fra stuen kommer I ud på den skønne terrasse. Her kan I helt uforstyrret nyde feriedagene og solen, mens børnene tumler på græsplænen eller leger på gyngestativet eller i sandkassen. Om aftenen kan I tænde op i grillen, og på den overdækkede del af terrassen kan I tilberede et lækkert grillmåltid ligegyldigt vind og vejr.

Houstrups omgivelser byder på perfekte rammer for afslapning, og i det rolige ferieområde med fyrreskove og klitlandskaber kan I tanke nye kræfter og gå lange ture under trækronerne. Den brede sandstrand ligger også kun få minutters kørsel væk, og den er helt sikkert et besøg værd i al slags vejr og for alle aldre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30652

D.
sagde , Tranekær

Feriehuset er rigtig dejligt. Det har alt hvad vi behøver.

D.
sagde , Tranekær

Der er lille lækkert sommerhus som liger godt fil det vil gerne

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus, med alt hvad der hører til. God have, med fin afstand til naboerne

Se flere anmeldelser


Oplistet i: Områder
Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.400
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...