Hyggeligt sommerhus i fredelige omgivelser med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestervang 9, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30637
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1950 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af Vestervang finder I dette skønne træsommerhus, hvor I kan tilbringe en stille og rolig ferie med familien. Huset ligger godt gemt inde mellem fyrretræerne, og her har I masser af privatliv. I huset er der plads til op til 6 personer, og det velindrettede hus med både sauna og spabad har alt, hvad feriehjertet begærer.

Slap af i saunaen eller lad batterierne op i spabadet

De lyse trævægge og de høje lofter tilfører huset en helt speciel charme og sørger sammen med den gode indretning for, at I vil føle jer hjemme helt fra start af. Det åbne køkken- og stuerum er husets hjerte og indbyder til fælles madlavning og masser af samvær. Efter maden kan I planlægge de næste par dages ferieudflugter, og med den gratis internetforbindelse kan I hurtigt dele dagens feriebilleder og oplevelser med dem derhjemme.

Efter en lang gåtur under trætoppene, kan I få varmen igen i husets sauna eller spabad. Her kan der tankes ny energi til endnu en spændende feriedag. Efter en afslappende wellness-session kan I slutte aftenen af på sofaen foran den knitrende brændeovn med en god bog eller en film i fjernsynet.

Nyd ferien på en af de mange terrasser

Når solen kommer frem, er det selvfølgelig tid til at rykke uden for på terrassen, som fortsætter næsten hele vejen rundt om huset. En del af terrassen er også overdækket, så I kan sidde udenfor og nyde den friske luft selv i dårligt vejr.

Har I brug for lidt afveksling, ligger den hyggelige ferieby Henne Strand kun en lille køretur væk. Her venter masser af små forretninger og restauranter, og på de varme sommerdage kan I holde en shoppepause og spise en lækker softice i solen på en af de mange iscaféer.

Også stranden ligger kun få minutters kørsel væk. På den store parkeringsplads ved stranden finder I endda en café, hvor I kan drikke en kop kaffe, mens I nyder den flotte udsigt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30637

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit Sauna und Whirlpool in einer ruhigen Umgebung.
Das Haus ist in einem renovierten Zustand und einer sehr schönen Atmosphäre. Trotz Beschreibung vom Vermieter konnten wir den Kamin nicht anzünden. Aber da die Temperatur eher sommerlich warm war, war es auch nicht nötig.

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Haus haben wir uns sehr geborgen gefühlt…fast am Ende des Weges mit freiem Blick auf den angrenzenden Wald ..der morgendliche Kaffee auf der Terrasse und die sehr erholsame Ruhe..tolle Anbindung an den nächsten Bäcker…alles sehr schön..wir werden wieder in das Haus kommen…M.Obstfeld

Alles prima

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich sehr sauberes, gemütlichesund perfekt eingerichtetes Ferienhaus. Es fehlte an nichts!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.225
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...