Feriehus til familien med sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Vestervang 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30566

I dette feriehus er der tænkt på de praktiske detaljer. Her finder I ikke kun et velindrettet og topudstyret indre med sauna og spabad, men også masser af legemuligheder udenfor for de mindste feriegæster.

Lyst og hyggeligt hus med sauna og spa

Den lyse og hyggelige indretning med varme farver og gulvtæppe i stuen hjælper til, at I fra første ferieøjeblik vil falde godt til. Foran den knitrende brændeovn kan I få varmen efter en dag ude i den friske luft, og rundt om spisebordet kan der spilles kort og spises lækre hjemmelavede feriemiddage.

Det veludstyrede køkken har blandt andet en opvaskemaskine, som vil klare oprydningen for jer efter maden, og i huset finder I også en vaskemaskine, så græspletterne hurtigt kan vaskes af bukserne igen, efter der er blevet tumlet på den store græsplæne.

Her har I jeres helt egen wellnessoase med sauna og spabad. Lad batterierne op efter en spadseretur på stranden, eller få varmen på en kold vinterdag – her er der ren afslapning året rundt!

Flere skønne terrasser, græsplæne og legeplads

De varme sommerdage- og aftener kan nydes i fulde drag på den skønne terrasse, som fortsætter næsten hele huset rundt. Mens I læner jer tilbage i liggestolene med en god bog, kan børnene få lov til at lege på den 1.648 m² store græsgrund med både fodboldmål, gynge og sandkasse.

Den idylliske beliggenhed lægger op til en fredfyldt ferie med masser af afslapning. Her kan I tage lange vandreture på de mange stier, der fører gennem området, og få minutters kørsel fra huset ligger den kilometerlange sandstrand og venter på jer.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.648
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...