Dejligt feriehus med spa og sauna på skøn naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 73, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30651

Trænger I til en ferie med plads til hele familien, hvor I rigtig kan slappe af og nyde samværet? Så er dette dejlig feriehus med spa og sauna det helt rigtige valg! Feriehuset ligger på Skovvang 73 på en skøn naturgrund med masser af plads til leg. Sovepladserne fordeler sig på 3 gode soverrum, og der er desuden to badeværelser, så I undgår køen om morgen, når I skal gøre jer klar til endnu en fantastisk feriedag.

Slap af i spa og sauna og lad batterierne op

Fra opholdsrummet gennem de store vinduer, som sørger for et dejligt lysindfald, har I en skøn udsigt til den dejlige have. Opholdsrummet ligger i åben forbindelse med køkkenet, så I kan nyde hinandens selskab dagen lang, også når maden tilberedes.

Feriehuset er udstyret med en energivenlig varmepumpe, som sørger for et dejligt indeklima året rundt. For at gøre det så nemt for jer som muligt, når de huslige pligter i ferien kalder, står blandt andet en vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine til rådighed.

Efter en dejlig dag sammen med familien, kan I tænde for saunaen og fylde vand i spaen, hvor I kan nyde lidt wellness og lade batteriener op igen, så I er veludvilede til en ny og spændende feriedag i Houstrup.

Når børnene er puttet og det er blevet lidt køligere, kan I tænde op i brændeovnen, som sørger for en rigtig hyggelig stemning, mens I nyder en god film på sofaen.

Nyd den friske luft i dejlige omgivelser

Med til feriehuset hører en dejlig stor terrasse, som er delvist overdækket, og derfor gør det muligt at nyde en hyggelig grillaften på terrassen i al slags vejr. Læn jer tilbage i liggestolene, mens børnene leger på den skønne naturgrund.

Mens I nyder de sidste solstråler på terrassen, kan I afslutte dagen med et glas vin under åben himmel.

Området er velegnet til lange gåture i de skønne og fredelige naturomgivelser. På kun få minutters kørsel kommer I til den dejlige sandstrand, hvor I også kan tilbringe mange timers kvalitetstid med hele familien. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.485
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...