Luksusferie i dette flotte stråtagshus med pool

3
icon
icon
icon

Ndr. Skovvej 24, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30074
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 21
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne ferieområde i Houstrup finder I dette superflotte stråtagshus beliggende på en skøn naturgrund. Udover at være udstyret med en pool, finder I også både sauna og spabad i huset, ligesom der er gode legemulighederne for de mindste udendørs.

Lækkert lyst indrettet med sauna og spa

Poolhuset på Ndr. Skovvej 24 er dejlig stort og rummeligt. Huset er indrettet til de maks 8 personer og også familiens hund er ganske velkommen.

Indretningen er både hyggelig og stilfuld, og I vil føle jer godt tilpas, så snart I træder ind ad døren. Den store spisestue giver masser af mulighed for samvær og hygge, både under aftensmaden og efterfølgende foran fjernsynet.

Dette sommerhus med pool er en drøm for børnene, og mens de leger sig trætte i den 21 m2 store pool, kan I læne jer tilbage i spabadet eller saunaen og nyde freden og roen. Det er derudover også en fantastisk måde at slutte dagen af på efter en lang gåtur gennem de smukke omgivelser.

Stor åben terrasse med legeplads til børnene

Huset råder over en dejlig stor terrasse, der er åben ud til det store græsareal. Desuden er hele grunden omkranset af høje træer, så I har masser af privatliv, når I ligger og soler jer på terrassen.

Den store naturgrund giver også børnene og hunden rig mulighed for at slå sig løs. Mens I læner jer tilbage i liggestolene, kan børnene nyde godt af gyngerne, sandkassen og sågar trampolinen, som står til rådighed fra april til oktober hvert år.

Efter en dejlig afslappende dag i solen, kan I runde godt af med en grillaften på terrassen for hele familien. Her kan morgendagens udflugter blive planlagt over et godt glas vin, mens aftensolen lige så stille maler himlen smuk orange. Perfekte omgivelser til en skøn og afslappende familieferie.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30074

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war wunderschön! Das einzige was wir vermisst haben war ein Dosenöffner

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns in der dunklen und kalten Jahreszeit über Silvester sehr gut gefallen, da das Poolhaus mit allen annehmlichkeiten voll überzeugt hat und dadzrch nicht langweilig für sie Kids wurde. Einfach Top.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gemütliche und gut sortierte Ferienhaus in mitten einer typischen naturbelassenen Landschaft lädt zu einem unvergesslichen Urlaub ein. Der innenliegende Pool läst auch bei etwas kühlerem Wetter keine Freizeitmöglichkeiten offen. Das weitläufige gepflegte Grundstück lässt Freiheit spüren.Alles zusammen verspricht einen unvergesslichen schönen Urlaub in unserem Herzensland.

Es hat uns super gefallen wir würden das Ferienhaus genau so noch einmal buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:168 / 2.925
Renoveret / Byggeår:2014 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...