Hyggeligt poolhus for hele familien med stor terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Rævestien 23, Henne Strand - Søg på husnr. 41905

Kom væk fra hverdagen i det hyggelige poolhus, som ligger på en dejlig naturgrund, med plads til masser af sjov og leg for hele familien.Man kan boltre sig i den store indendørs pool, samt bruge tid på selvforkælelse og slappe af i både sauna og spabad. På de køligere dage og aftentimer, er her mulighed for hyggestund omkring brændeovnen.

Dejlig ferie i naturskønne omgivelser

Nyd ferien i den skønne natur, på en af de to terrasser, hvor der både er plads til at nyde et dejligt måltid, og slappe af med en god bog. På den store naturgrund, er der plads til både store og små. Der er rutsjebane, gynger samt sandkasse for de mindste, og plads til diverse spil på den store plæne, for de større.

Ønsker du at have din hund med på ferie, er det også ideelt her. Her er plads til 2 hunde, som rigtig kan boltre sig udenfor og nyde naturen sammen med resten af familien.

Rolig beliggenhed med oplevelser lige i nærheden

Trænger du til at opleve andet en at slappe af i poolhuset, er der også rig mulighed for at komme ud og opleve områdets attraktioner. Der er ikke langt til både Blåbjerg Klitplantage, Blaabjerg Lysstøberi samt Henne Golfklub. Er du til en aktiv ferie på hesteryg, så ligger Stutteri Vestkysten og Nymindegab Ridecenter også tæt på.

Poolhuset på Rævestien 23 ligger op til en fantastisk ferie i Vestjyllands smukke natur, hvor der er plads til både aktivitet og afslapning.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.610
Renoveret / Byggeår:2004 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...