Familievenligt sommerhus i hyggelige omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søndervang 94, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30594
7 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Bag fyrretræerne gemmer sig sommerhuset på Søndervang 94. Et dejligt sommerhus, som er blevet totalrenoveret i 2023 – et lyst og lækkert sommerhus, hvor I inviteres til hygge både ude og inde. På badeværelset kan I slappe af i badekarret, mens loungeområdet er perfekt til lune sommeraftner, ligesom den tilhørende udesauna, udebruser og vildmarksbad, hvor I kan give slip på al hverdagens stress. Der er mulighed for opladning af el-bilen, såfremt eget kabel medbringes.

Praktisk og lækkert sommerhus i rolige omgivelser

Beliggende i naturskønne Houstrup får I et superdejligt sommerhus, hvor der er kræset om hyggen. Her er plads til 7 gæster, og I kan roligt tage familiens firbenede venner med. Hurtigt føler man sig hjemme, når man forstiller sig, hvordan familien nyder ferien med fælles madlavning, filmaftener i sofaen, sjove spil og planlægningen af feriens udflugter.

Her er et stort badeværelse med gulvvarme og karbad tilmed et fint gæstetoilet, så I ikke skal stå i kø om morgenen. De 6 sovepladser er fordelt på 3 soverum, og så er der en hyggelig alkove i tv-stuen ovenpå. De 2 soveværelser er indrettet med dobbeltseng, mens det sidste er med køjeseng – et hit hos børnene! Hvad der også bliver et hit hos børnene er Nintendo og PlayStation spillekonsollerne, der også er at finde i feriehuset.

Vigtigst er det dejlige opholdsrum, hvor stue og køkken kombineres. Et skønt luftigt leverum i afstemte og rolige farver, der indbyder til mange hyggelige stunder omkring spisebordet eller foran brændeovnen med en god bog. De store vinduer i stuen trækker naturen med indenfor, og her kan I gå direkte ud på den afskærmede terrasse, hvor I kan nyde den særlige rolige stemning.

I øvrigt findes både vaskemaskine og tørretumbler i det tilhørende skur.

Afskærmet naturgrund og skønt loungeområde

Sommerhuset ligger fint på en let kuperet grund i det naturskønne familievenlige Houstrup. Terrassen indbyder til dejlige timer med sol og grillhygge. Her venter havemøblerne på jer og endda et lækkert loungeområde. Loungeområdet er perfekt til lune sommeraftner, gode snakke og måske lidt koldt at drikke? Fra 2025 byder sommerhuset også på udesauna, udebruser og vildmarksbad, så I rigtig kan komme ned i gear under åben himmel.

Til børnene er her et legetårn med gynger og rutsjebane.

Rejser I med el-bil, har I mulighed for at oplade bilen direkte ved feriehuset. Her har I jeres eget ladestik, der kan benyttes.

Bo naturskønt ved Blåbjerg Plantage

Houstrup ligger lækkert lige op til den store Blåbjerg Plantage med mulighed for masser af udendørsaktiviteter for naturelskerne. Om der skal rides, cykles eller vandres – samles svampe, bades ved havet eller køres på udflugt – her er mange muligheder. Tag hundene med og giv dem en lang løbetur på stranden, tag på tur med skinnecyklerne, hyg i bade- og legeland eller besøg vikingerne ved Bork Havn. En udflugt med shopping til fiskeribyen Hvide Sande eller den gamle købstad Ringkøbing er altid en oplevelse, ligesom det nærmest er et ”must” at spise en is ved det gule ishus ved Henne Strand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30594

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist toll eingerichtet, sehr stimmig. Es hat uns an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich außergewöhnliches Haus!
Es wurde an nichts gespart und nur das beste wurde verbaut. Extrem angenehm ist die Fußbodenheizung im gesamten Haus. Der Kamin verstrahlt eine wohltuende Hitze im Haus , sodass man Strom sparen kann.
Die 2. Etage lässt keine Wünschen offen – über eine PlayStation 4 und Wii, bis hin zu einem extra Bett für die kleinen, damit sie oben unter den Sternen träumen können.
Einmaliges Haus für Paare aber auch Familien mit Kindern.

Wirklich wunderschönes Haus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut eingerichtetes gemütliches Ferienhaus.
Top und stillvoll saniert.
Gute Lage schönes Grundstück.
Brötchen kauf 300m

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.420
Renoveret / Byggeår:2023 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...