Bo dejligt i hyggelige omgivelser med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon
Søndervang 94, Houstrup - Søg på husnr. 30594

På Søndervang 94 ligger dette dejlige hus på en let kuperet grund klar til jeres familieferie – gerne med hund. Med opvaskemaskine i køkkenet og sauna i badeværelset kan der nemt slappes af med familien på op til 6 personer.

Ferietid i hyggeligt hus med sauna og brændeovn

På komfuret koger pastaen, ungerne har hjulpet med at snitte salat og har nu sat sig med spil ved spisebordet imens far er ved at tænde op i brændeovnen. Sådan kunne en aften se ud i dette dejlighe hus, der er skabt til fællesskab og hygge med familien. De 6 sovepladser er fordelt på 3 soverum, der er en ekstra hems til hyggestunder, et badeværelse med gulvvarme og sauna og et køkken-alrum med stuen som emmer af hygge, med gode siddemuligheder, brændeovn og en energibesparende luft-til-luft varmepumpe.

Fra stuen kan I gå direkte ud på den afskærmede terrasse, hvor I kan nyde den særlige rolige stemning. Huset ligger fint på en let kuperet grund i det naturskønne familievenlige Houstrup. En gynge i et træ og en ekstra ophøjet terrasse på den lille ”klitttop” mellem lave fyrretræer udstråler idyl og lover mange dejlige timer med sol og grill-hygge. På regnvejrsdage er tid til at tænde op i saunaen og efterfølgende sætte sig til rette med en god bog i sofaen, og her er det så rart, at der er Nintendo og Playstation spillekonsoler i huset til børnene.

Til huset er der i øvrigt både carport og skur, så bilen og barnevognen står tørt og sikkert.

Bo naturskønt ved Blåbjerg Plantage

Houstrup ligger lækkert lige op til den store Blåbjerg Plantage med mulighed for masser af udendørsaktiviteter for naturelskerne. Om der skal rides, cykles eller vandres – samles svampe, bades ved havet eller køres på udflugt – her er mange muligheder. Tag hundene med og giv dem en lang løbetur på stranden, tag på tur med skinnecyklerne, hyg i bade- og legeland eller besøg vikingerne ved Bork havn. En udflugt med shopping til fiskeribyen Hvide Sande eller den gamle købstad Ringkøbing er altid en oplevelse, ligesom det nærmest er et ”must” at spise en is ved det gule ishus ved Henne Strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.420
Renoveret / Byggeår:2019 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...