Totalrenoveret feriehus med skøn terrasse og ugeneret beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
Sandtag 14, Houstrup - Søg på husnr. 30314

På Sandtag 14 i Houstrup ligger dette charmerende sommerhus til 6 personer. Huset er i 2019 blevet totalrenoveret, og alt står som nyt i den flotte og hyggelige indretning, og på den store terrasse finder alle nemt en plads i solen. Beliggenheden er ugeneret og naturskøn – og så er op til 2 hunde desuden også hjerteligt velkomne i huset!

Moderne og charmerende indretningsstil med brændeovn

Det er nemt at se, at sommerhuset i 2019 har gennemgået en stor renovering. Køkken, bad og stort set alt interiør er fuldstændig nyt, og indretningen er et velbalanceret miks mellem det moderne og den klassiske, charmerende sommerhusstil med små, personlige detaljer.

Opholdsrummet med stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse med køkken, og det giver mulighed for masser af skønt samvær. I sofahjørnet står brændeovnen, som med sine knitrende flammer spreder varme og skøn atmosfære på selv de koldeste feriedage, og gennem de store vinduer har I udsyn til den grønne natur.

Huset har tre gode soveværelser, det ene med egen udgang til terrassen. De praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, kommer I nemt omkring de huslige pligter.

Skønne terrasser og ugeneret, naturskøn beliggenhed

De varme sommerdage skal selvfølgelig bruges på den store terrasse, som både har en overdækket og en åben del. Grønne træer og buske giver jer en ugeneret beliggenhed, og I kan nyde feriedagene i ro og fred.

Både børnene og hundene vil elske haven, hvor de kan få lov til at tumle, og der er flere små siddekroge med bænke, hvor I kan læse en god bog, mens fuglene kvidrer i trætoppene, eller holde en hyggelig picnic i det grønne.

Houstrup er et roligt og børnevenligt område med masser af skøn natur. Der er kort vej til campingpladsen, hvor I kan købe friskt morgenbrød, og I kan køre hele vejen ned til stranden, hvor der er en stor parkeringsplads.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.994
Renoveret / Byggeår:2019 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...