Hyggeligt feriehus med udestue og mindre aktivitetsrum

3.5
icon
icon
icon
icon
Sivvejen 20, Houstrup - Søg på husnr. 30008

Ved Jyllands vestkyst i udkanten af Houstrup, på en rigtig skøn grund, ligger denne feriedrøm. Her er masser af plads både inde og ude, med gode terrasseforhold, et ekstra opholdsrum med plads til leg og en dejlig udestue. Sivvejen 20 overbeviser dertil med en skøn blanding af klassisk feriehus med lysnede trævægge og lofter, hyggeskabende brændeovn og moderne indretning.

Familieferie med aktivitetsrum og hyggefaktor

Her er plads til feriehygge for op til 6 personer. Alrummet med det åbne køkken ud mod spisestue og stue emmer af feriehusstemning med hvidtede trævægge og lofter, store vinduer, der lukker naturen ind i huset og sofahjørnet med den uundværlige brændeovn.

Et ekstra opholdsrum, som ligger i forlængelse af udestuen, rummer airhockey, elektriske dartspil og et smart tv. Sammen med bordtennisbordet, der kan opstilles i udestuen, er der således garanteret for både sjov og hygge – selv på regnvejrsdage. Internetforbindelsen er naturligvis gratis.

Skøn udestue og store terrasser

Ikke kun indenfor er huset perfekt til feriehygge. Hele vejen rundt om huset slænger sig en træveranda, så I altid kan finde den perfekte plads i solen. Er vejret lidt drilsk, kan I søge ind i den skønne udestue og derfra nyde lyset og udsigten til naturgrunden, der i øvrigt byder masser af plads til leg for både børn og hund.

Sivvejen 20 ligger i det hyggelige Houstrup lige op til Blåbjerg plantage. Det er et familievenligt sted med masser af stisystemer, flere legepladser, skinnecykler og badeland. Der er masser af nærliggende gode udflugtsmål som fx Bork legeland, vikingehavnen eller Fiil sø og området indbyder til at nyde naturen med masser af cykel-, gå- eller rideture.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 2.103
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Barneseng, barnestol, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...