Hyggeligt stråtagshus med sauna og lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Søndervang 8, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30505
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Søndervang 8 står dette skønne stråtagshus i ægte sommerhusstil. I alt er her plads til 6 personer og hunden, fordelt på 3 gode soveværelser. Den lokale købmand ligger kun 800 meter væk, så der hurtigt kan skaffes forplejning til ferien, og huset er indrettet med helt egen sauna, så I rigtig kan nyde feriedagene.

Sommerhuscharme med egen sauna

Det originale sommerhus i Houstrup emmer af ægte feriestemning både udvendigt og indvendigt. I det store opholdsrum er der god plads til hele familien, og på de sene aftener kan der spilles kort og ses film i timevis i det hyggelige sofahjørne, mens brændeovnens knitrende flammer fylder stuen med varme. Udover brændeovnen er der også en energivenlig varmepumpe i sommerhuset, der sørger for, at I har gode temperaturer på ferien.

Ved siden af stuen finder I det åbne køkken, der er veludstyret med både opvaskemaskine og mikroovn. Huset råder også over en vaskemaskine og en tørretumbler, så der er taget hånd om de huslige pligter for jer.

Gennem det store, lyse badeværelse kommer I til husets helt egen sauna – en sand wellnessoase for hele familien. Her er det perfekte sted til at tanke fornyet energi og glemme hverdagens stress og jag. I modsatte ende af huset er skønt baderum med både en stor brusekabine og et skønt badekar, hvorfra der er udsigt over den store terrasse.

Stor lukket terrasse og elgrill

Foran huset finder I en stor, lukket terrasse, hvor både børnene og hunden kan få lov at lege uden opsyn, mens I soler jer på de varme feriedage. Om aftenen kan der grilles på den elektriske grill og spises god mad, og skulle vejret skifte, er en del af terrassen overdækket, så I stadig kan nyde naturen udenfor med et par tæpper og en kop varm kakao rundt om havebordet.

Har I cykler, surfboard eller andet spændende med, kan I opbevare det hele i det tilhørende skur, så I ikke behøver slæbe noget med indenfor. Og lige i nærheden finder I masser af muligheder for at udforske området, både til fods, på cykel, på hesteryg og sågar i kano.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30505

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirkliches tolles Haus mit super Grundstück für Hundebesitzer. Die Ausstattung ist ordentlich und Geschirr etc ist ausreichend vorhanden. Wir waren mit einem Kind und Hund dort und hatten ausreichend Platz. Im schönen Schuppen sind noch viele Liegen und Auflagen für die Terrasse. Und die zwei Essplätze draußen sind perfekt um mit der Sonne mit zu ziehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und ruhiges Ferienhaus. Die Betten sorgen für einen erholsamen Schlaf.Das Doppelbett ist schmaler als der Standart.Wir haben uns aber sehr wohl gefühlt in der Zeit wo wir da waren. Die Terrasse ist komplett eingezäunt und wir hatten durchgängig viele Vögel bei uns, einfach herrlich. Du findest im Gartenhaus noch zusätzlich Liegen und ein Sonnenschirm.Für uns war die Ausstattung in der Küche ausreichend. Ich würde das Haus auf jedenfall nochmals mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütliches und modernisiertes Haus für 2 Personen, mit mehr Personen (ist für 6 Personen vorgesehen)würde uns ein weiteres Bad fehlen. Ein Traum für Hundebesitzer ist die großzügige Terrasse mit Auslauf, die auch für große Hunde hoch genug eingezäunt ist.di

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2020 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...