Charmerende stråtækt stenhus for familien med hund

3
icon
icon
icon

Højsvej 43, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30289
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt på Højsvej i Houstrup står dette yderst charmerende stenhus med stråtag. Det egner sig rigtig godt til familien med hund, men også til kærestepar og venner. Her kommer I aldrig til at kede jer, og både det hyggelige sofahjørne foran brændeovnen og den store terrasse med masser af havemøbler indbyder til afslapning og fredfyldte feriedage.

Masser af hygge og lyse omgivelser

Sommerhuset er helt optimalt indrettet til de maks 6 personer og hunden, og her bliver alle feriegæster budt varmt velkommen i de hyggelige, lyse omgivelser med mange små og fine detaljer. Opholdsrummet er en kombination mellem stue med gulvvarme, spiseafdeling og køkken, så der er god plads til samvær og fællesskab.

Det store sofahjørne indbyder til mange hyggelige stunder på sofaen foran den knitrende brændeovn med en god film i fjernsynet eller en spændende bog. Ved det lange spisebord kan der spilles en runde kort, og I kan sammen nyde et hjemmelavet feriemåltid, som kan tilberedes i det veludstyrede køkken. For energirigtig varme sørger luft-til-luft varmepumpen.

I soveværelserne står 2 dobbeltsenge og en køjesenge til rådighed. Det i 2018 nyrenoverede moderne badeværelse har gulvvarme og er både ustyret med bruser, toilet, vaskemaskine og tørretumbler, så I har så lidt arbejde at gøre som muligt.

Indbydende terrasse midt i skoven

Den fine terrasse er omgivet af de høje træer, og her kan I helt ugeneret nyde ferien. Liggestole og havemøbler står klar til jer, så I kan slappe af i solen eller spise en lækker frokost i det gode vejr, og om aftenen kan I tænde op i grillen og runde dagen godt af.

Til de mindste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, og på den store natugrund er der god plads til at lege og spille bold, ligesom de kan gå på opdagelse i det nærliggende skovområde.

Houstrup er et godt beliggende område, og herfra kommer I hurtigt til hyggelige feriebyer som Blåvand, Henne Strand, Hvide Sande og Nørre Nebel. Her er der altid noget nyt at lave.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30289

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr heimeliges Haus, das angenehm privat wirkt. Technisch zum Teil auf ganz neuem Stand, wird offensichtlich laufend ein Stück weit mehr renoviert. Wird im Winter schön warm – nur mit wärmepumpe.
Haus liegt auf naturgrundstück, direkt an der strasse. Mit erneuerten Fenstern ist es aber deutlich ruhiger inzwischen.
Kommen sehr gern wieder! Natur

DK
D.
sagde , Danmark

Dette hus har vi brugt flere gange i de sidste 10 år, da vi rigtig godt kan lide både beliggenheden, og husets indretning, hvor det giver meget at det ikke er stort og prangende, men er rigtig hyggeligt med det nedsænkede tag som giver en fornemmelse af ikke for højt til loftet, og dermed en utrolig hygge.
Pejsen er et must for at den hygge skal komme helt i top, både hvad ild hygge og varme angår.
Når man holder den igang, har man varme døgnet rundt pga af den store blok beton der kan holde varmen natten over (masseovn's princippet), hvad jo også er en god hjælp til prisen for at holde hele huset varmet op, og det i samarbejde med den fine varmepumpe der er i huset.
Hvis der var noget jeg som ejer ville kikke lidt på, så var det på de efterhånden lidt ledløse stole ved spisebordet, men generelt kan jeg godt lide at der er lidt patina på møblerne, da de jo stadigvæk er funktionelle.
Så alt i alt et rigtig fint hus til en hyggelig ferie i dette skønne naturområde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist sehr gemütlich eingerichtet. Der Kamin ist das Heilaid. Abends schöne Stunden davor zu sitzen jetzt bei der Winterzeit richtig schön. Richtig Hyggelig. Es liegt in ein schönes Waldgebiet wo man auch viele Wildtiere beobachten kann. Es liegt ruhig., mit einem Reehtdach . Es läd ein im Sommer wie auch im Wintet sein Urlaub dort zu verbringen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.373
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...