Charmerende stråtækt stenhus for familien med hund

3
icon
icon
icon
Højsvej 43, Houstrup - Søg på husnr. 30289

Midt på Højsvej i Houstrup står dette yderst charmerende stenhus med stråtag. Det egner sig rigtig godt til familien med hund, men også til kærestepar og venner. Her kommer I aldrig til at kede jer, og både det hyggelige sofahjørne foran brændeovnen og den store terrasse med masser af havemøbler indbyder til afslapning og fredfyldte feriedage.

Masser af hygge og lyse omgivelser

Sommerhuset er helt optimalt indrettet til de maks 6 personer og hunden, og her bliver alle feriegæster budt varmt velkommen i de hyggelige, lyse omgivelser med mange små og fine detaljer. Opholdsrummet er en kombination mellem stue med gulvvarme, spiseafdeling og køkken, så der er god plads til samvær og fællesskab.

Det store sofahjørne indbyder til mange hyggelige stunder på sofaen foran den knitrende brændeovn med en god film i fjernsynet eller en spændende bog. Ved det lange spisebord kan der spilles en runde kort, og I kan sammen nyde et hjemmelavet feriemåltid, som kan tilberedes i det veludstyrede køkken. For energirigtig varme sørger luft-til-luft varmepumpen.

I soveværelserne står 2 dobbeltsenge og en køjesenge til rådighed. Det i 2018 nyrenoverede moderne badeværelse har gulvvarme og er både ustyret med bruser, toilet, vaskemaskine og tørretumbler, så I har så lidt arbejde at gøre som muligt.

Indbydende terrasse midt i skoven

Den fine terrasse er omgivet af de høje træer, og her kan I helt ugeneret nyde ferien. Liggestole og havemøbler står klar til jer, så I kan slappe af i solen eller spise en lækker frokost i det gode vejr, og om aftenen kan I tænde op i grillen og runde dagen godt af.

Til de mindste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, og på den store natugrund er der god plads til at lege og spille bold, ligesom de kan gå på opdagelse i det nærliggende skovområde.

Houstrup er et godt beliggende område, og herfra kommer I hurtigt til hyggelige feriebyer som Blåvand, Henne Strand, Hvide Sande og Nørre Nebel. Her er der altid noget nyt at lave.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.373
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...