Traditionelt sommerhus med masser af hyggekroge

3
icon
icon
icon

Højsvej 30, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30417
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Højsvej 30 gemmer sig dette hyggelige sommerhus mellem fyrretræerne, og her er der dømt sommerhusferie på helt traditionel vis. Ud over praktiske goder som opvaskemaskine og gulvvarme i både køkken og badeværelse, råder huset også over en lækker sauna og en lukket, delvis overdækket terrasse.

Ægte hygge og sørget for alt det praktiske

På Højsvej 30 er der dømt hygge og afslapning på bedste vis. Det fine 6 personers hus er et rigtig fint valg til familien eller kæresteparret, og der er også mulighed for at tage hunden med.

Har I yngre feriegæster med, vil køjeværelset helt sikkert falde i god smag, ligesom huset er udstyret med både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I kan holde ferie uden at røre en finger.

Den knitrende brændeovn vil sørge for både varme og masser af feriestemning, mens I læser en bog i sofaen, tilbereder aftensmaden i køkkenet, eller nyder en god middag og et glas vin rundt om spisebordet.

Oplev den friske luft og lad batterierne op i saunaen

Fred og ro er der masser af her, og på den tæt bevoksede naturgrund kan I helt ugeneret slænge jer i liggestolene eller spise frokost i solen. I kan også gå på opdagelse rundt om huset, hvor I finder masser af små hyggekroge, blandt andet en bænk inde mellem træerne.

Den lukkede og delvist overdækkede terrasse er perfekt til børnene og hunden, og her kan de frit lege, mens I soler jer eller tilbereder en lækker feriemiddag på grillen. Oplevelser er der også nok af i nærheden, for eksempel i Blåbjerg Plantage, hvor I kan betragte den smukke natur, gå ture på de små stier og spejde efter dyrene.

Efter sådan en dag ude i den friske luft, har I brug for at kunne slappe af og få varmen igen. Og hvad er bedre til netop det, end saunaen? Her kan I rigtig få ladet batterierne op igen og samle kræfter til endnu en spændende feriedag med nye oplevelser og indtryk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30417

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus, schön im Waldgebiet eingebettet. Beide Terrassen bieten Platz für ein gemütliches Beisammensitzen (Frühstücken, Kaffee trinken, Abendessen – alles im Freien möglich). Im Wohnbereich lädt der Aaminofen für gemütliche Stunden ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war einfach aber sehr gemütlich eingerichtet .Geheizt haben wir tagsüber mit
der Wärmepumpe und abends mit dem Kamin, das war sehr angenehm. Ansonsten war in dem Haus alles vorhanden, was man braucht, viel Geschirr und Bestecke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist insgesamt sehr gemütlich und außerordentlich gut ausgestattet mit allen Gebrauchsgegenständen! Auch der Außenbereich ist mit Gartenmöbeln sehr gut ausgestattet!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2006 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...