Lunt og lyst ikke-ryger hus med spa og sauna i naturskønt område

3.5
icon
icon
icon
icon
Fyrrekrogen 25, Houstrup - Søg på husnr. 30343

Som et maleri står det røde træhus i smukke grønne omgivelser, hvor træerne rækker op mod den lyseblå himmel. Her får I et lyst og lunt indrettet sommerhus med plads til hele familien, med masser af nye ferieminder i vente.

Nybagte rundstykker rundt om morgenbordet og afslapning i liggestolene

Lad de morgenfriske trække i fodtøjet og tage en rask gåtur ned til den lokale købmand, der står klar med friskt morgenbrød. Dæk på bordet, mens duften af nybagte rundstykker og friskbrygget kaffe fylder rummet, og saml hele familien til en dejlig morgenmad.

Fuglenes fløjten og den stille brise kalder på jer fra terrassen, hvor I kan lukke øjnene i og lade jer synke ned i liggestolene. På de to terrasser kan I følge med solen hele dagen og lade varmen og freden fylde jer med ny energi.

Luk alle de nye indtryk ind, slap af til latteren i det fjerne fra børnene, der leger på den grønne græsplæne og ved gyngestativet.

En perfekt afslutning på en perfekt dag

Tænd op i grillen og lad den karakteristiske duft sprede sig i den lune aften. I de kolde måneder kan hele familien samles om madlavningen i det åbne køkken, inden der bliver taget plads ved spisebordet til hygge, snak og gode grin.

Vikle jer ind i de varme tæpper og betragt i fred og ro den smukke aftenhimmel gå fra orange til dunkel blå, mens solen stille dykker ned bag de høje træer.

Mætte af nye indtryk kan I læne jer tilbage og lade varmen fra saunaen og spabadet, mens I mærker, hvordan hverdagens strabadser lige så stille fordufter fra tankerne, og feriefreden tager fuldstændig over. En perfekt afslutning på en perfekt dag i lige så perfekte omgivelser.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 3.000
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...