Dejligt ikke-ryger hus med praktiske og luksuriøse goder

3
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 27, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30337
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne ikke-ryger hus er perfekt til jer, der gerne vil have hele familien med på en herlig luksusferie i dejlige omgivelser. Der er både noget for de aktive og dem, der bare vil slappe af, og I vil med det samme føle jer hjemme i de venlige omgivelser.

Noget for alle – også de aktive

Det skønne sommerhus ligger på en dejlig naturgrund i grønne omgivelser. Der er rigtig god plads til at nyde vejret og udsigten på den store, lækre terrasse, og den er tilmed lukket af, så børnene sagtens kan lege uden opsyn.

Udendørs byder feriehuset på noget for alle. Der er masser af mulighed for afslapning i liggestolene, og til de aktive er der lavet en volley- og badmintonbane, så der også er underholdning i massevis til dem, der ikke kan sidde stille så længe ad gangen. Har I lyst, kan I også afprøve hesteskobanen med de originale canadiske Horseshoe ringers.

Masser af personlighed med praktiske og luksuriøse goder

Med Fyrrekrogen 27 som ferieadresse får I virkelig et sommerhus, der er indrettet med kærlighed og sans for de mindste detaljer. Der er masser af personlighed i huset, så I vil føle jer hjemme med det samme, og der er ikke kun tænkt på det praktiske.

For at tage så meget fra jeres hænder som muligt, er huset udstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er altså ingen undskyldninger for at give sig helt hen og glemme hverdagens sure opgaver.

På det ene af de to badeværelser har I også sauna og spabad, så I rigtig kan forkæle jer selv og dem, I holder af. En tur i varmen er helt perfekt efter en lang og god dag med masser af afslapning, spil og oplevelser.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30337

D.
sagde , Danmark

Dejlig stor feriehus, som vi har besøgt mange gange under de forrige ejere, huset ligger dejlig i natur naturskøn område, kan kun anbefalesSoverum:4
Bolig-/Grundareal:109 / 3.062
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...