Charmerende stråtækt sommerhus med sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Houstrupvej 120 A+B, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30340
16 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset, beliggende på Houstrupvej 120, er designet til at rumme op til 16 gæster og strækker sig over 300 kvadratmeter. Oprindeligt opført i 1900 og gennemgik en renovering i 2010. Denne charmerende stråtækte bolig udstråler ægte dansk atmosfære og venter på at byde jer velkommen til det smukke Houstrup-landskab.

Komfort og rummelig indretning – hyggelig brændeovn

Udover det lyse samtalekøkken, der inviterer til fælles madlavning og hyggelige måltider, byder sommerhuset også på et ekstra køkken i aktivitetsrummet. Her kan I forberede snacks og forfriskninger, mens I nyder spil og sjov med familien. Med to køkkener til rådighed er der rig mulighed for at tilpasse madlavningen og skabe øjeblikke sammen.

I den indbydende stue kan I slænge jer i de bløde, komfortable møbler og nyde varmen fra sommerhusets brændeovn. Her kan I også streame jeres yndlingsserier og film. Derudover byder sommerhuset på et aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden til en omgang pool eller dart.

Sengefordelingen er designet til at imødekomme familiesamværet med mulighed for at skabe en speciel “ungeafdeling”, hvor flere familiemedlemmer kan sove sammen. Med fem soveværelser på stueetagen og yderligere to på førstesalen er der rig mulighed for at tilpasse indkvarteringen efter familiens behov og ønsker.

De to badeværelser og det ekstra toilet, alle udstyret med gulvvarme, sikrer bekvemmelighed og komfort under jeres ophold. I den ene af badeværelserne finder I også en sauna, hvor I kan forkæle jer selv med afslappende øjeblikke. Til sidst, men ikke mindst, er der også en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed, så I kan holde ferietøjet friskt og rent gennem hele opholdet.

Afslapning og aftener under åben himmel

Den store terrasse byder på alt, hvad I behøver for udendørs hygge og grillfester, med en grill, havemøbler, solvogne og en parasol til rådighed.

Flere hyggelige områder omkring huset inviterer til afslappende stunder med en kop kaffe eller et glas vin, og her er der rigeligt med plads til ro og fordybelse. Sommerhuset er omgivet af en imponerende naturgrund, hvilket giver jer masser af plads til udendørs aktiviteter og leg i det fri.

Naturskønne oplevelser – Skov og Strand

I det naturskønne Houstrup er alt inden for rækkevidde. Fra sommerhuset er der kun 3500 meter til det brusende hav, hvor I kan tilbringe en dag på stranden eller nyde en forfriskende gåtur i det betagende klitlandskab. For dem, der elsker naturen, er Blåbjergplantage indenfor rækkevidde til en forfriskende eller afslappende tur i skoven.

Dyreelskere vil også sætte pris på Dyrehaven Enghold, hvor I kan sænke tempoet og komme helt tæt på dyrene – måske endda give dem lidt ekstra forkælelse med lidt foder.

Sommerhuset ligger også kun 3000 meter fra indkøbsmulighederne i Nørre Nebel, hvor I kan finde alt fra dagligvarer til shopping – måske I skal slutte en shoppedag af med en is?

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30340

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, dass insbesondere für große Familien sehr gut geeignet ist. Besonders die Trennung zwischen dem Aktivitätenraum und der Möglichkeit in Ruhe schlafen zu können, ist sehr angenehm.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr geräumig und wunderbar geeignet für zwei oder sogar drei Familien. Der Wohnbereich und das Esszimmer sowie die Küche sind ein absolutes Highlight, es macht richtig Spaß hier für viele Personen zu kochen. Trotzdem hat das Haus genug Möglichkeiten sich zurückzuziehen. Die Außenanlagen, der Garten Und der Vorgarten sind sehr großzügig geschnitten, man hat wahnsinnig viel Platz und angenehmen Abstand zu den nächsten Ferienhäusern. Die Ausstattung in der Küche ist nahezu perfekt (sehr sehr gute Kaffeemaschine!) Und auch der Freizeitbereich mit Spielen wie Billard, Kicker, Darts, Tischtennis lässt keine Wünsche offen! Wir werden dieses Haus sehr gerne wieder buchen. Ein kleiner Wermutstropfen bleibt: es wäre schön, wenn ein Hund erlaubt wäre.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Reetgedecktes Ferienhaus mit Charakter
Platz für die Großfamilie, mit zwei Küchen und
Aktivitäten wie Billard, Tischtennis, Dart und
Tischfußball

Se flere anmeldelser


Soverum:7
Bolig-/Grundareal:300 / 12.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1900

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

8 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trægulv tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...