Fantastisk stråtagshus med billard og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Houstrupvej 120 A+B, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30340

Trænger I til en ferie i fredelige omgivelser, i et lækkert sommerhus med alt, hvad ferien har brug for? Så er det 5-stjernede sommerhus på Houstrupsvej 120 det perfekte valg til jer. Det lyst indrettede stråtagshus ligger midt i skoven, og her kan I tilbringe en dejlig ugeneret ferie med hele familien.

Ren luksus med sauna og aktivitetsrum

Sommerhuset råder virkelig over alt, hvad feriehjertet begærer, og ud over en stor sauna og et aktivitetsrum, hvor der kan spilles billard og bordtennis, er der også et topudstyret stort og meget praktisk køkken, hvor hele familien kan lave mad sammen.

Med i alt 300 m² rummer huset rigelig plads til 16 personer, så I kan tage både familie og venner med. Alle værelser har deres egen fine særpræg med fine detaljer. 2 sovepladser befinder sig på den store hems. Den store græsplæne er perfekt til boldspil og leg, og den overdækkede del af terrassen giver mulighed for, at I lige meget årstid, vind og vejr kan sidde udenfor og grille.

Om aftenen står de to hyggelige stuer klar til, at I kan holde en hyggelig filmaften sammen eller snakke alle dagens ferieoplevelser igennem, mens I nyder et godt glas rødvin i sofaen.

Herlig beliggenhed

Har I lyst til at tage på udflugt, er det berømte Bork Havn kun en lille køretur væk, og et stykke videre ligger den lille havneby Hvide Sande, som også er fuld af hyggelig atmosfære. Her er der masser af små forretninger, caféer og restauranter, der er et besøg værd.

Det omkringliggende skovområde er også perfekt til gåture, og især børnene kan gå på opdagelse mellem træerne. Stranden i Houstrup er også kun få kilometer væk, og den er næsten et “must” i løbet af ferien.

Dette sommerhus råder over alt, hvad en skøn sommerhusferie har brug for.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.



Soverum:7
Bolig-/Grundareal:300 / 12.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1900

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

8 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...