Skønt sommerhus med brændeovn og hems i private omgivelser

2.5
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 58, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30215
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus i Houstrup har plads til 5 personer, og hunden er også velkommen. Her kommer I til at holde ferie i et hyggeligt indrettet sommerhus, der emmer af afslapning og feriehygge ved brændeovnen. Udendørs har feriehuset en fantastisk sydvendt terrasse med god mulighed for sol det meste af dagen.

Hyggeligt indrettet sommerhus med brændeovn og gulvvarme

Sommerhuset er lyst og hyggeligt indrettet, og det er perfekt til hygge og socialt samvær med familien. Feriehuset har kombineret stue, køkken og spisestue, så hele familien kan være med, når der laves mad, ses film eller spilles brætspil foran brændeovnen. Når børnene skal have fred til at lege, kan de kravle op på sommerhusets hyggelige hems, hvor der er god plads til dem at lege på.

Som vi alle ved, kan det danske vejr være omskifteligt, og skulle vestenvinden kradse, har huset 100/100 Fibernet, så der kan streames film og serier under dynen foran brændeovnen. Feriehusets badeværelse er desuden udstyret med gulvvarme, så der altid er en behagelig temperatur.

Dejlig grund med sydvendt terrasse i private omgivelser

Feriehuset er beliggende på en 1.400 kvadratmeter stor grund. Den dejlige grund er omkranset af træer og sørger for, at I har privatliv i ferieafslapningen. Sommerhusets store græsplæne er perfekt til leg med hunden og boldspil med børnene.

Når benene skal op, kan I slappe af på husets sydvendte terrasse, hvor der er god mulighed for sol det meste af dagen. Her kan I finde havemøbler og liggestole frem og nyde et glas vin i eftermiddagssolen eller en god kop kaffe om morgenen. Terrassen er også afskærmet, så I kan krybe i skjul for vestenvinden.

Huset har også en shelter, så I kan sove udenfor på de lune sommeraftener eller bare hygge jer komme i rigtig hulestemning.

Nyd jeres ferie i det naturskønne Houstrup

Når I holder ferie i Houstrup, er I aldrig langt fra den fantastiske vestjyske natur. I er altid få kilometer fra Vesterhavet med de brede strande og kølige vand, der inviterer til en skøn sommerdukkert. Blåbjerg Klitplantage er også et skønt sted til en gåtur med hele familien.

Det nærmeste større supermarked er at finde i Nr. Nebel, hvor I ligeledes kan besøge byens hyggelige specialbutikker. Fiskeribyen Hvide Sande ligger ikke langt væk og kan nås på blot en halv time i bil. Her kan I opleve den hyggelige havnestemning og besøge nogle af byens skønne restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30215

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine herrliche Woche in diesem gemütlichen Reetdachhaus zu dritt mit Hund verbracht. Die Raumaufteilung ist sehr gut durchdacht, in der Küche fehlt es an nichts und das Wohnzimmer ist durch die großen Terrassenfenster und das runde Giebelfenster immer hell und freundlich. Das Haus strahlt eine urige Gemütlichkeit aus und wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön hell und gemütlich. Durch die großen Fenster kommt viel Licht herein und der Kamin macht es in den Abendstunden besonders kuschelig. Auch der Garten ist sehr schön und mit vielen Sitzgelegenheiten ausgestattet. Das Badezimmer ist zwar was klein, aber dafür die Küche umso schöner.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein urgemütliches Ferienhaus mit schönem Garten. Kinder werden den Alkoven lieben. Die Einrichtung ist angenehm schlicht und funktional, dabei stilvoll und wohnlich.
Ich habe selten so gern im Urlaub selbst gekocht. Die offene Küche mit Blick ins Grüne ist einfach ein Traum.
Ich komme gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2015 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trægulv tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...