Lyst og lækkert indrettet feriehus med dejlig beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 9, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30032
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Jens Thomsensvej 9 i udkanten af Houstrups grønne skovlandskab ligger dette indbydende træhus og venter på jer. Huset byder på et lyst og velindrettet indre med en hyggelig indretning og en dejlig brændeovn, og så kan I også tage hunden med her.

Afslappende atmosfære og lyden af brændeovnens knitren

Hyggeligt og afdæmpet med masser af lyse træelementer og store vinduespartier, der inviterer solens stråler indenfor; På Jens Thomsensvej 9 vil I blive budt varmt velkommen fra start, og her kan ferien straks begynde.

Den afslappende atmosfære bliver fuldendt af brændeovnen, som både spreder god varme og masser af feriestemning. Især på de grå efterårsdage, hvor I kan lytte til regnen, der trommer på ruden, mens I drikker en varm kop kaffe rundt om spisebordet.

Køkkenet er super veludstyret og ligger i åben forbindelse til stuen og spiseafdelingen. Her kan I samles om madlavningen med et glas rødvin ved siden af, og selvfølgelig brændeovnens knitren i baggrunden.

Nyd roen og udsigten til den flotte natur på den åbne terrasse

På Jens Thomsensvej 9 bor I dejligt uforstyrret omringet af skøn natur. Grunden er perfekt anlagt, så I altid har den fineste udsigt til skov og træer med læ og uforstyrrethed, men samtidigt har et dejligt lysindfald og en skøn solterrasse. Grunden er delvist indhegnet med et lille ”usynligt” trådhegn, så hunden ikke bare lige kan smutte på opdagelse. På den åbne terrasse er der god plads til at nyde det gode vejr, lige meget om I er med familien på tur, eller om I kun er 2 på en romantisk kæresteferie. Gode havemøbler og liggestole står alt sammen klar til jer, og grillen er klar til at blive tændt på de lune aftener.

Den store græsplæne byder straks op til leg, og både børn og barnlige sjæle kan tage et spil fodbold på plænen, mens hunden forsøger at lege med. Og efter en spændende og forpustende omgang fodbold kan I tage en kold drink rundt om havebordet i det varme vejr.

Godt nok bor I dejlig fredeligt, men udflugtsmål er der nok af. På en kort køretur når I den fine sandstrand, og har I lyst til ekstra indkøb og shopping i stedet for den lokale købmand, ligger feriebyerne Nr. Nebel og Henne Strand ganske tæt på.

 

*Skuret er privat og aflåst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30032

DE
D.
sagde , Deutschland

Simples aber wunderschönes Ferienhaus. Die Kinder haben vorallem den Draußenbereich und die Fußballtore geliebt. Ruhig. 5min vom Strand mit dem Auto. Das Beste ist die große Holzterasse mit komplett Sonne.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, lækker terrasse, dejlig have og super område.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr sauber als wir ankamen, sehr gut ausgestattet und es fehlte an nichts.
Obendrein sehr modern gehalten.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 2.204
Renoveret / Byggeår:2016 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...