Idyllisk sommerhus i Houstrup

3
icon
icon
icon

Højsvej 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30406
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at komme væk, holde ferie, slappe af og have tid til jer selv og hinanden? Så er Houstrups rolige ferieområde lige noget for jer. Sommerhuset på Højsvej 29 ligget midt i den maleriske natur omgivet af høje træer.

Føl jer godt tilpas til hver en tid

Her får I alt, hvad ferien har brug for. Børnene kan lege eller spille bold på den store græsplæne ved huset eller gå på opdagelse i den omkringliggende skov. Når alt er blevet udforsket, sørger sandkassen for god plads til at bygge sandslotte og være kreative.

Der er også sørget for de voksne feriegæster, og på den store terrasse er der masser af plads til at solbade, slappe af og uforstyrret læse i sin yndlingsbog. Om aftenen kan I bruge pladsen til en grillaften med hele familien, hvor I rigtig kan mærke den karakteristiske feriestemning sprede sig i luften.

Et “must” ved hyggen er brændeovnen i stuen. Fra første indtræden i huset inviterer brændeovnen til hyggelige stunder foran de knitrende flammer. Her kan I ikke kun få varmen på de kolde vinterdage, men der er også sørget for den perfekte atmosfære til en spændende filmaften på sofaen.

Familieferie uden kompromisser

Her er der sørget for det hele, og I kan ikke kun tage hunden med, men også gå lange spadsereture langs stranden i Houstrup. Kun få minutters kørsel væk finder I den endeløse sandstrand, som både byder på noget for dem, der elsker solbadning, men også for de badeglade gæster er et perfekt udflugtsmål.

Har I brug for mere spænding, er en tur til Legoland eller et besøg i den hyggelige havneby Hvide Sande også oplagt.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30406

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super gemütliches und einladendes kleines Häuschen mitten im Nirgendwo. Trotz vieler Nachbarshäuser ist es sehr ruhig und man kann sehr schön abschalten und die Natur und Umgebung genießen. Der Strand ist nur eine. Steinwurf entfernt und alles ist sehr sauber. Einfach top.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gutes und sehr funktional ausgestattetes Ferienhaus in absolut ruhiger Umgebung. Verschiedene Strandabschnitte sind gut zu erreichen.
Waschmaschine ist nicht vorhanden, Waschsalon aber in der Nähe.
Insgesamt ein familienfreundliches Haus in der Nachbarschaft zu vielen möglichen Aktivitäten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines gemütliches Haus. Die Zimmer sind zweckmäßig. Alles sauber und die Aussenmöbel und der Grill sind sehr modern. Das parken mit zwei Autos sehr eng. Wir haben uns aber insgesamt sehr wohl in dem Haus gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...