Lyst sommerhus med fantastisk udeareal og stor lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Engvejen 4, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30042
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3480 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Beliggende i naturskønne Houstrup på Engvejen 4 finder I et pragtfuldt sommerhus med masser af plads til leg og udeliv. Trækker I indenfor, sørger brændeovnen for den rette feriestemning, og husets sammenhængende stue- og køkkenområde bliver det naturlige samlingspunkt for familien. Der er plads til op til 6 personer, og hunden er meget velkommen.*

Leg, spil og hygge i centrum

I dette feriehus finder I de helt rigtige rammer for en familieferie. Med sit lyse køkken- og stueområde ud i ét, kan I alle samles omkring madlavningen, hyggestunden eller et brætspil. Børnene kan have deres egen soveafdeling og nyde at sove i køjeseng, mens I forældre nyder roen i den anden ende af huset.

Fra stuen træder I direkte ud på den dejlige store og lukkede terrasse. Med direkte udsyn til den enorme naturgrund kan I som familie samles om alt fra grill og solbadning over bålhygge til leg, spil og aktiviteter. I husets udeskur kan cyklerne eller barnevognen stå tørt og sikket.

Læn jer roligt tilbage for en stund, mens børnene og hunden boltrer sig. De mindste kan lægge sig i sansegyngen og fascineres af trætoppene og fuglesang, mens de store børn kan brænde krudt af på trampolinen eller træne deres målskydningsteknik. Sidst på dagen kan I alle samles om bålpladsen med skumfiduser eller snobrød.

Et område med mange muligheder

Med en opvaskemaskine i sommerhuset er de praktiske opgaver hurtigt klaret, så I hellere kan nyde et glas vin foran brændeovnen eller udforske stranden og områdets smukke natur. Fra Engvejen 4 har I nem adgang til et væld af ruter både til fods, på to hjul og på hesteryg. Desuden finder I et hav af spændende udflugtsmål i området med bl.a. badeland, vikingeland, skinne cykling og Henne Strand med gode spise- og shoppemuligheder.

 

*Grundet allergi venligst ingen katte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30042

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines,sehr gemütliches Ferienhaus,mit einem tollen Ofen für kalte Tage.
Der Garten, mit seinen Spielmöglichkeiten, ist perfekt für Kinder und Erwachsene um sich auszutoben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines Zweckmäßig eingerichtetes Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, ruhig und gemütlich. Für Kinder hervorragend wegen Trampolin, Schaukeln und Fussballtoren. Mit dem Auto schnell am Strand und zu Fuss schnell im Wald.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2004 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...