Hyggeligt sommerhus til 12 personer med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Hedevang 75B, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30130
12 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I en stor flok, der skal på ferie sammen? Så er dette sommerhus et oplagt valg til jeres kommende ferie! Sommerhuset på Hedevang 75B i Houstrup rummer nemlig plads til op til 12 personer! I sommerhuset kan I komme helt ned i gear i spaen og saunaen, og når der skal være gang i den, kan I spille billard, bordtennis eller dart i aktivitetsrummet.

Badeværelse med spa og sauna – aktivitetsrum med billard og bordtennis

Højdepunkterne i sommerhuset på Hedevang 75B i Houstrup finder I på det ene af de 2 badeværelser, der begge har gulvvarme. På dette badeværelse står en spa og en sauna klar til at forkæle jer med masser af afslapning på ferien, så I kan komme helt ned i gear.
Når der skal være gang i den, kan I søge mod sommerhusets aktivitetsrum, hvor I har mulighed for at spille både billard og bordtennis. Måske I endda skal have arrangeret en sjov spilaften, hvor I afholder en trekamp for at finde ud af, hvem der er feriens helt stor mester i billard, bordtennis og dart.
Til hyggelige feriestunder for hele ferieflokken kan I samles i alrummet. Her er køkken, stue og spiseplads forenet, og selv når nogle står i køkkenet, mens andre slapper af i sofaerne, kan I nyde hinandens selskab. Samtidig sørger brændeovnen med sin knitren for at fuldende den hyggelige feriestemning. Desuden er der gulvvarme i den del af stuen hvor der er klinker stuen.
I sommerhuset har I 4 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, som I kan samle ny energi til ferien i. Derudover er der 2 hemser i feriehuset, på den ene hems finder i 4 madrasser, og på den anden hems er der dobbeltmadrasser.

Skønt udeområde med shelter til hele familien

Sommerhuset på Hedevang 75B byder på et skønt udeområde, hvor der er noget for hele familien. Grunden, som feriehuset er beliggende på, er 1.622 kvadratmeter stor, så her har I også god plads at boltre jer på. Hvis I er til udendørsliv, er her en skøn shelter, hvor I kan hygge jer i dagstimerne eller overnatte i den friske luft.
Til feriens yngste er der en mindre legeplads i form af gyngestativ, sandkasse og trampolin, som de kan få glæde af på jeres ferie. Mens de leger i haven, kan I andre slappe af på terrassen, der er delvist overdækket. Når aftenen nærmer sig, kan I tænde op i grillen og samle hele ferieflokken til en lækker middag på terrassen.

Oplev den skønne natur i Houstrup

Houstrup er et område, der byder på masser af skøn natur, som I har flere muligheder for at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet tage ud at gå eller cykle ad de mange stier i området. Derudover er der også Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan komme tæt på den skønne natur.
4 kilometer fra feriehuset på Hedevang 75B i Houstrup har I det fantastiske Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året. De brede sandstrande indbyder til lange gåture, mens de blå bølger inviterer til friske dukkerter på de varme sommerdage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30130

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit sechs Personen für eine Woche dort. Die Nutzungddr Betten unter dem Dach waren nicht erforderlich. Die Ausstattung und der Platz war für uns perfekt. Jederzeit würden wir dieses Haus wieder buchen. Der Wohnbereich und die Küche sind sehr geräumig und geschmackvoll eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Offenes, sonniges Aktivitätshaus in familienfreundlicher Lage



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:126 / 1.622
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...