Sommerhus med brændeovn og sauna på stor, afskærmet grund

2.5
icon
icon
icon
Søndervang 76, Houstrup - Søg på husnr. 30533

Dette hyggelige sommerhus til 4 personer ligger på en afskærmet grund i Houstrups rolige og naturskønne ferieområde. Her kan I holde en afslappende ferie langt væk fra hverdagen i et klassisk sommerhus, der blandt andet er udstyret med brændeovn og sauna.

Klassisk sommerhusferie for 4 personer med brændeovn og sauna

Det lille sommerhus på Søndervang 76 indbyder til en klassisk sommerhusferie ved Vesterhavet. Sommerhuset er ideelt til den lille familie eller en romantisk udflugt for to.

Husets hjerte er opholdsrummet, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her er samværet i centrum, og der vil med garanti blive skabt masser af nye ferieminder med hyggelige middage rundt om spisebordet og afslapning på sofaen foran den knitrende brændeovn.

I forlængelse af badeværelset finder I desuden et ekstra feriehighlight – jeres helt egen sauna. Her kan I nyde nogle skønne wellness-øjeblikke og tanke ny energi efter en dejlig dag i den friske luft.

Fredelig beliggenhed med alsidige terrassemuligheder

Feriehuset har en fredelig beliggenhed i Houstrups grønne natur. Hele grunden er omkranset af træer og buskads, der giver en dejlig ro til at dase på terrassen.

Uderummet byder desuden på alsidige terrassemuligheder med både en åben, afskærmet og overdækket del, så der er noget for enhver smag. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler, liggestole og en grill, så I kan få mest muligt ud af feriedagene.

Houstrup – et roligt og naturskønt ferieområde kort vej fra Vesterhavet

Houstrup er generelt et roligt ferieområde, der er spækket med flot natur. Blot få kilometer fra ferieadressen ligger den smukke Blåbjerg Plantage, hvor I kan opleve det vestjyske hedelandskab helt tæt på – både på gåben og cykel.

Der er heller ikke mere end en kort køretur til Vesterhavet, og der er desuden anlagt en stor parkeringsplads, så I kan køre hele vejen op til strandopgangen. Her er den mest fantastiske hvide sandstrand så langt, øjet rækker, og de blå bølger frister bestemt til en dukkert på de varme sommerdage.  Soverum:
Bolig-/Grundareal:76 / 967
Renoveret / Byggeår:2007 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...