Hyggeligt træsommerhus med skøn have

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrrekrogen 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30105
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige hus på Fyrrekrogen 11 ligger på en 3.100 m² stor naturgrund direkte ved et fredet naturområde, og er perfekt til den lille familie eller et kærestepar med hund, der gerne vil holde en stille og rolig ferie. Her kan der tilbringes mange gode feriestunder foran brændeovnen, gås lange spadsereture gennem skoven og solbades på den store terrasse.

Masser af samvær i den lyse og åbne spisestue

Husets hjerte er den lyse og åbne spisestue, der ligger i forbindelse med køkkenet, og her er der lagt op til masser af timer med samvær og hygge. I sofahjørnet kan I sætte jer godt til rette med en god bog og et glas vin, og den knitrende brændeovn i baggrunden vil sørge for både varme og ægte feriestemning.

Mens I nyder aftenen og lader de sidste timer rinde ud på bedste vis i godt selskab, klarer opvaskemaskinen oprydningen for jer. Den energibesparende varmepumpe sørger for, at der er en god temperatur hele året rundt, og holder I en længere ferie, står vaskemaskinen og tørretumbleren klar, så det snavsede tøj hurtigt bliver rent igen.

Carport, overdækket terrasse og masser af natur

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor havemøblerne og grillen står klar til jer. På de solrige dage kan I nyde varmen på terrassen i den flotte natur, mens børnene leger i haven med både gyngestativ og sandkasse. Et ekstra highlight er carporten, hvor I kan parkere bilen.

De rolige omgivelser egner sig perfekt til en spadseretur med hunden. For børnene er der masser af nyt at udforske i skoven og på stranden, og vil I hellere på cykeltur, er der flere rigtig fine cykelstier gennem det naturskønne område med lyngbeklædt klitlandskab.

Den næste indkøbsmulighed ligger kun 1000 meter væk, og udflugtsmuligheder er der nok af i nærheden, for eksempel de små feriebyer Henne Strand og Hvide Sande, som er både hyggelige og fyldt med livlig atmosfære.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30105

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig gelegen. Toll für eine kleine Familie mit Kindern. Durch den großen gemeinschafts Raum mit Ofen (Wohnzimmer/Esszimmer/Küche) sehr gemütlich. Ein eigenes Häuschen für Waschmaschine und Trockner. Eine schöne Feuerstelle außen. Zudem für Kinder eine Schaukel und ein Sandkasten auf dem Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist einfach ein super gemütliches und schönes Ferienhaus mit einem exzellenten Ofen der so gut ist und einem die richtige Stimmung beschert. Man fühlt sich einfach sooooo wohl in diesem Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Haus für die kleine Familie.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 3.100
Renoveret / Byggeår:2004 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...