Klassisk rødt træsommerhus med bålplads i Houstrups grønne natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Anders Lyhnesvej 11, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30034
4 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Høje træer rejser sig mod den blå himmel, og små grønne buske omkranser den store naturgrund på Anders Lyhnesvej 11. Midt på den store græsplæne står det klassiske feriehus, som med sin røde farve oser af ægte sommerhusferie. Med 2 soverum, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge, er huset perfekt til familien på 4.

Ægte sommerhusstil med den knitrende brændeovn

De lyse vægge og den moderne hyggelige indretning byder jer varmt velkommen i det nye feriehjem. I det veludstyrede køkken kan dagens middag kokkereres, mens resten af flokken hjælper med borddækningen, og efter maden kan I læne jer tilbage i sofaen, mens opvaskemaskinen klarer dagens oprydning for jer.

Brændeovnen i stuen er den perfekte stemningssætter, og de knitrende flammer vil hurtigt fylde rummet med en behagelig varme og en afslappende atmosfære, mens I samles om en god film i fjernsynet.

Ved den overdækkede indgang har I en ekstra baggang med plads til opbevaring. Til de træningsglade er der i skuret både vægte og et stativ til at lave dips, så træningen kan holdes ved lige, selvom I er langt hjemmefra.

Skønne terrasser, masser af hyggekroge og egen bålplads

Allerede ved første blik på det røde træhus, vil feriestemningen sænke sig over jer. Her bor I på en velholdt grund med smuk natur så langt, øjet rækker, og både på terrassen og på den store græsplæne gemmer der sig flere små hyggekroge, hvor I kan sidde og nyde det gode vejr.

Den åbne, stenbelagte terrasse omgiver hele huset, og når I har brug for lidt skygge på de varme sommerdage – eller ly, når der kommer et pludseligt regnskyl – er den lille, overdækkede træterrasse helt perfekt. Her kan I nyde naturen i al slags vejr fra havestolene med en friskbrygget kop kaffe.

Huset er selvfølgelig udstyret med en grill, så I kan tilberede nogle lækre måltider i det gode vejr, men det er langt fra det eneste. Der kan også laves bål på den lille bålplads ved siden af terrassen, hvor der både kan laves snobrød og steges pølser til aftensmaden. Og efter maden kan I varme jer ved gløderne og dele dagens ferieoplevelser, mens mørket falder på.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30034

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns vom ersten Moment an in diesem Ferienhaus- und auch auf dem schönen Grundstück sehr wohl gefühlt!
Das Häuschen ist liebevoll und gemütlich eingerichtet … und die Küche sehr gut, mit allem was man so braucht, ausgestattet!
Danke an die Vermieter!
Wir kommen jederzeit gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleineres Ferienhaus der "kurzen Wege". Das Haus ist mit allem notwendigen ausgestattet, besitzt sowohl einen überdachten als auch nicht überdachten Terrassenbereich. Selbst bei regnerischem Wetter kann man so noch frische Luft genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Häuschen mit großem Garten. Alles vorhanden, sauber und praktisch. Die Betten sind bequem. Das Grundstück ist mit Büschen und Bäumen umgeben. Im Schuppen standen gute Fahrräder zur Nutzung. Wir waren zu zweit und haben den Aufenthalt genossen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2011 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...