Unikt sommerhus midt ude i skoven med bålplads og hundegård

4
icon
icon
icon
icon

Skovvej 27, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30101
5 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til fred, ro og flot natur på den næste ferie? Så er dette unikke sommerhus i Houstrup bestemt værd at se nærmere på. Det rummelige træhus byder på plads til 5 personer og 2 hunde. Her kommer I til at bo midt ude i skoven, og I får ikke mindst et fantastisk uderum med skønne terrasser, egen bålplads og hundegård.

Rummelig atmosfære med brændeovn, badekar og hems

Velkommen på Skovvej 27 – en ferieadresse lidt ud over det sædvanlige. Her får I et unikt sommerhus med en rummelig atmosfære; højt til loftet og med en velafstemt indretning.

Ferieboligens hjerte er det åbne opholdsrum (med gulvvarme), der kombinerer stue og køkkenalrum i ét samlet rum. Her står desuden sommerhusets brændeovn, som altid sørger for god ferieatmosfære. Fra opholdsrummet har I den fineste udsigt ud til det grønne skovområde gennem de store vinduespartier.

Badeværelset er udstyret med badekar, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset. Ud over 2 soveværelser med dobbeltsenge er der en hems med enkeltseng.

Ugeneret beliggenhed midt i skoven – med gode terrasser, bålplads og hundegård

Det fine træsommerhus ligger på en ugeneret plet i Houstrups skovområde. Her får I virkelig følelsen af at bo midt inde i skoven med fuglesang i trætoppene – og måske er I heldige at få besøg af skovens lokale beboere som rådyr, krondyr, ræve, harer og mange andre.

Den 2.700 kvadratmeter store grund byder på et fantastisk uderum med masser af hyggekroge. Rundt om sommerhuset er der flere gode terrasser, blandt andet en stor sydvendt terrasse med overdækning og afskærmning. Der er desuden en bålplads og en hundegård på grunden.

Fra feriematriklen går der en sti direkte til skoven og en mountainbikebane, som ligger blot 100 meter væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30101

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus! Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir werden das Haus wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein schönes Haus,mit allem was man sich wünscht

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus der besonderen Art zum Wohlfühlen. Überdachter Eingangsbereich, viel Stauraum und Ablagefläche bereits im Flur durch die tollen Einbauschränke, 2 große Schlafzimmer mit viel Deckenhöhe – in dem linken befindet sich ein großer Schiebetürenschrank und ebenfalls ein Sideboard mit vielen Staufächern – in dem rechten ein sehr bequemes u. großes Bett und eine große Kommode. Das Badezimmer mit der Badewanne ist ein Traum, lediglich das Waschbecken hätte größer sein können. Das Haus besticht auch durch das offene Wohnraumkonzept mit der Küche und den Blick in den angrenzenden Wald. Sehr moderne Küche, stilvoll die Auswahl der Möbel, alles sehr gemütlich. Die Fußbodenheizung, die über die Wärmepumpe gespeist wird, sorgt für ein angenehmens Raumklima und war absolut günstig im Verbrauch. Wir waren so begeistert, dass wir gleich 2 neue Termine gebucht haben.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:88 / 2.700
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...