Dejligt sommerhus på skøn naturgrund med gode terrasser

3
icon
icon
icon
Engvejen 39, Houstrup - Søg på husnr. 30028

For enden af en blind vej fint beliggende i det naturskønne Houstrup finder du dette dejlige feriehus til 5 personer. Det er det perfekte sted til hygge og afslapning med den lille familie. Engvejen 39 ligger fint placeret på en stor naturgrund, hvor træer og buske giver privatliv og fred.

Lyst og moderne indrettet sommerhus med brændeovn og opvaskemaskine

Huset er perfekt til familien med et soveværelse med en stor dobbeltseng, et værelse med 1 3/4 seng og et værelse med en køjeseng. Husets samlingspunkt er stue-alrummet med det moderne lyse køkken, der ikke er stort, men rummer alt I har brug for, – også opvaskemaskine. Her kan I føle jer rigtigt velkomne, -det lyse træværk giver sammen med de moderne møbler og tæpper en dejlig frisk feriehusstemning. Det store spisebord indbyder til lange hyggeaftener med god mad og spil, imens ilden knitrer i brændeovnen og sørger for ekstra hyggestemning og varme. Store vinduer til flere sider giver et dejligt lys og udsigt til naturgrunden. Herfra kan du også følge med i børnenes leg på husets gynger.

Terrassetid til de voksne – gynger til børnene

Er du til terrassehygge er Engvejen 39 det rigtige sted for dig. Der er direkte udgang fra stuen. På terrassen finder du både grill og solvogne, som hurtigt kommer i brug, da du altid kan finde et lækkert læhjørne – der er nemlig flere terrasser ved huset. Skulle det drypper lidt, kan man søge ind under det overdækkede område, så det er bare med at svinge benene op og nyde roen.

Dejlige naturoplevelser ved Jyllands vestkyst

Engvejen 39 er en fantastisk ferieadresse til dig, der elsker naturen. Der er lagt op til masser af strandture og måske dejlige gå- eller cykelture i Blåbjerg Plantage eller til Filsø. Egnen byder selvfølgeligt også på mange udflugtsmål, fx til de nærliggende strandbyer eller i fiskerbyen Hvides Sande. Tag på opdagelse i et af de mange museer og besøg Bork vikingehavn, hvor I kan opleve hvordan vikingene levede.

 

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2004 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...