Feriehus på dejlig ugeneret naturgrund med brændeovn

3
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 17, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30131
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker l en fredelig ferie langt væk fra den travle hverdag, så er dette hyggelige Kalmarhus med direkte adgang til Blåbjerg plantage og kun få kilometer fra Vesterhavet et godt valg

Skøn overdækket terrasse og enestående naturudsigt

For naturelskere er dette hus det helt rigtige valg. Her venter et idyllisk ophold, hvor I kan nyde naturen med fuglesang og dyreliv.

Sommerhuset, der er indrettet med personlighed og charme, har et stort lyst vinduesparti, hvorfra der er adgang til en dejlig overdækket terrasse og den skønne naturgrund. Når I åbner de store terrassedøre, kommer naturen helt ind i stuen. Mens I drikker morgenkaffen, kan I nyde den skønne udsigt over den store baghave, hvor I kan se helt over til Blåbjerg Plantage direkte fra morgenbordet.

Ferieboligen, der tilbyder plads til 5 personer er indrettet med 3 soveværelser, køkken, opholdsrum med spiseplads og hyggekrog med brændeovn, hvor I kan nyde aftentimerne foran de knitrende flammer og mærke den dejlige varme. Sommerhuset opvarmes udover brændeovnen med en energibesparende varmepumpe.

Godt udgangspunkt for udflugter – plantage, strand og diverse feriebyer

Ligegyldig årstid, vind og vejr byder naturen omkring Houstrup på smukke landskaber, hvor skov, hede, klit og strand, kan opleves til fods eller på cykel.

Fra grunden er der direkte adgang i baghaven til Blåbjerg Plantage, som har et fantastisk stisystem, der indbyder til et utal af ture i området. Uanset om du er til en frisk travetur til stranden, en cykeltur til de omkringliggende byer eller en udfordrende tur i skoven, hvor du kan prøve kræfter med et af Danmarks bedste MTB-spor, er den nærliggende skov perfekt til formålet.

Feriehuset ligger i nærheden en dejlig legeplads og en campingplads, hvor du bl.a. kan købe dine rundstykker ved købmanden, spille minigolf, eller svømme i friluftsbadet.

I de omkringliggende feriebyer, Henne, Nørre Nebel og Nymindegab finder I spændende butikker og lækre restauranter og caféer. Spiller du golf, rider, eller har du lyst til en tur i idrætscenter eller badeland, er dette også muligt i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30131

DE
D.
sagde , Deutschland

Gutes Haus – Schönes Grundstück – Zum Wohlfühlen – Perfekt!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kleines, gemütliches Ferienhaus mit wundervollem Naturgrundstück, perfekt zum Abschalten vom Alltag. Es fehlt an Nichts.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus på en helt fantastisk grund.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 3.600
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...