Skønt sommerhus med brændeovn og stor have i Houstrup

3
icon
icon
icon

Hedevang 50, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30682
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hedevang 50 i det grønne Houstrup ligger dette hyggelige sommerhus, der blev renoveret i starten af 2021, hvor alle værelser og stuen blev malet og har fået nye møbler. På den store grund med en dejlig græsplæne og masser af træer kan både store og små blive underholdt med boldspil, leg og solbadning på terrassen. Især udendørsmenneskerne, der gerne vil opleve naturen og være aktive, finder her de dejligste omgivelser til en god familieferie.

Træhus med charme og knitrende brændeovn

Husets opholdsrum er belagt med gulvtæppe og rummer en helt speciel charme og god plads til samvær. Her kan I tilbringe en masse tid sammen rundt om spisebordet eller i det hyggelige sofahjørne. Gennem de store vinduer slipper solens lys ind, og I får en skøn udsigt ud over den store have.

Sammen med spisestuen finder I også det åbne og moderne køkken. Her kan der tilberedes lækre middage sammen, og efter maden klarer opvaskemaskinen arbejdet for jer, mens I kan sætte jer ved bordet og spille et brætspil ved brændeovnens dansende flammer. De 3 soveværelser er lyse og venlige, lige sådan er badeværelset, som derudover er udstyret med gulvvarme. Resten af huset kan varmes godt op af den energibesparende varmepumpe.

Skov, klitlandskab og brede sandstrande

Vestjyllands storslåede natur kan nydes fra husets 2 terrasser, som er delvist overdækkede og har gode læforhold. Mens børnene gynger eller leger i sandkassen, kan I nyde en friskbrygget kop kaffe eller et koldt glas rosévin i solen.

Houstrups omgivelser er præget af masser af grøn skov og små, snoede stier, som er perfekte til både gå- og cykelture. I nærheden finder I den smukke Blåbjerg Plantage, hvor naturen og dyrelivet kan udforskes helt tæt på, og de brede sandstrande er kun en køretur væk.

Har I lyst til en shoppetur, kan I lave en udflugt til Henne Strand eller den lille havneby Hvide Sande, som begge er små og hyggelige byer fyldt med atmosfære og feriestemning.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30682

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus wo man gut entspannen kann. Die Terasse lädt bei schönen Wetter ein, dort lange Abende zu verbringen und der Garten ist für Kinder mega gut geeignet. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines einfaches Ferienhaus auf einem super schönen Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 3 Erwachsenen und 2 Kindern in diesem Haus. Es ist sehr gemütlich eingerichtet. Wir sind reingekommen und haben uns direkt wohl gefühlt. Ein paar kleine Details wie zB echte Pflanzen im Haus, ein sehr gepflegter Garten und eine super Ausstattung der Küche fanden wir einfach super.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.939
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (75 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...