Ferieidyl i lækkert 4-stjernet stråtækt hus

4
icon
icon
icon
icon

Hedevang 7, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30527
8 pers.
Antal personer
4100 m.
Nærmeste strand
2900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hedevang 7 står dette lækre 8 personers hus klar til en dejlig ferie i det naturskønne Houstrup. Med masser af plads, 4 gode soverum og 2 badeværelser egner dette hus sig rigtigt godt til 1-2 familier eller til hyggeferien med venneparrene.

Dejligt stråtækt hus med sauna og god plads til 8 personer

I dette 4-stjerners hus vil I med det samme føle jer godt tilpas. Det stråtækte hus er super hyggeligt indrettet, med højt til loftet, synlige spær og med 4 rigtigt gode soverum, – 2 af dem med dobbeltsenge og på førstesalen, hvor der står to enkeltsenge, er der også bordfodbold, bob-spil og plads til hygge. I det moderne og velindrettede køkken koges maden på induktionskomfur og opvasken klarer ”Minna” husets opvaskemaskine naturligvis.

Her er god plads til selvforkælelse. Når vejret holder jer indendørs eller efter en lang gåtur på stranden, så kan I tænde op i sauna og rigtig slappe af og nyde varmen. For uforstyrret ro sørger gæste-wcét, som også afhjælper badeværelseskøen om morgenen.

Fra husets stuen har I adgang til husets terrasse, hvor I kan sole jer og hygges med lange grillaftener. For privatliv og ro på dejlige naturgrund sørger randbeplantningen.

Houstrup – strand, skov, sø og hede

Her i dette dejlige hus på Hedevang 7 bor I midt i den skønneste vestjyske natur. Den lange hvide sandstrand, de store skov- og hedearealer og Danmarks næststørste sø indbyder til lange vandre-, cykel- og rideture. Naturligvis er der mulighed for mange flere aktiviteter, – tag fx hele familien med på en tur på skinnecykler, besøg et vikingemarked eller brug et par dage på golfbanen. Tag på shopping i de gamle handelsbyer Varde og Ringkøbing, køb fisk i Hvide Sande eller snup en is ved Henne Strand. Mulighederne er rigtigt mange.

 

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30527

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtet, ruhig gelegen, erholsamer Urlaub ist garantiert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kurz und knapp Sehr Gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus. Wind geschützt wo man sich sonnen kann. Im Haus alles vorhanden was man braucht. Die Betten waren sauber und gemütlich. Wir haben uns 14 Tage sehr wohl gefühlt und wären gerne länger geblieben.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:136 / 1.360
Renoveret / Byggeår:2023 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...