Lyst og venligt indrettet sommerhus med spa og sauna

3
icon
icon
icon
1758
Blåbærvangen 6, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20141

På Blåbærvangen 6 står dette fine sommerhus blandt de høje grønne fyrretræer. Huset er perfekt til en familie eller vennepar, er dejlig lyst og venligt indrettet og har tilmed spabad og sauna. Nyd ferien og solen i den lukkede have med to fine terrasser.

Samvær og hygge med ekstra luksus

Huset er indrettet til op til 6 personer og er helt perfekt til en familie eller vennepar. Indretningen er lys og venlig hele huset igennem, og I vil føle jer hjemme helt fra start af. Det åbne køkken- og stuerum giver anledning til samvær og hygge og mange praktiske detaljer som skiftebord til de små vil begejstre børnefamilien.

Saml hele familien eller vennerne til madlavning i køkkenet efterfulgt af en dejlig middag, hvor morgendagens aktiviteter planlægges. Oprydningen er hurtigt opklaret, og opvaskemaskinen overtager arbejdet, så I kan slappe af.

I har to badeværelser og finder i det store både spabad og sauna. Her kan I slutte dagen godt af og få varmen igen efter en dag med udflugter og oplevelser, eller dasen på terrassen.

To terrasser, græsplæne til leg og kort vej til centrum

På de to terrasser kan I rigtig nyde de fine solskinsdage, og på græsplænen er der masser af plads til boldspil og leg for alle. Til ekstra glæde for børnene er der både gyngestativ og sandkasse, mens de voksne bliver glade for husets liggestole, som venter på terrassen.

Det velholdte sommerhus har en rigtig fin beliggenhed i det fredelige område, og samtidig ligger centrum blot 200 meter væk. Her kan I købe nybagte rundstykker hver morgen hos den lokale købmand, gå på café, eller tage børnene med på den fine legeplads med hoppepude.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.529
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...