Hyggeligt og lyst sommerhus i roligt skovområde

3
icon
icon
icon
2018
Birkelunden 49, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20103

I det rolige ferieområde i Jegum, tæt på både skov og hedelandskab, ligger dette hyggelige sommerhus omkranset af høje fyrretræer og en stor græsplæne. Med plads til 7 personer kan hele familien eller alle vennerne være med her.

Lad ferien begynde, så snart I træder ind gennem døren

Så snart I træder ind gennem døren på Birkelunden 49, vil I mærke feriestemningen sænke sig over jer. Den lyse indretning byder jer velkommen, og gennem den åbne spisestue kommer I hurtigt ud på terrassen i solen.

På terrassen står havemøblerne allerede og venter på jer, og med solen højt på himmelen kan I sagtens vente med udpakningen til senere, med det samme slænge jer i liggestolene og sætte ferien godt i gang.

Rund dagen godt af med afslapning i sauna og spa

Efter en dejlig dag, kan I tænde op i grillen og få de sidste solskinstimer med på terrassen. Mens I nyder den gode mad sammen med et glas vin, kan I planlægge morgendagens udflugter – måske en tur til en af de dejlige strande, som ligger en lille køretur væk.

Efter middagen kan I lade opvaskemaskinen klare den sidste oprydning for jer, mens I sætter jer godt til rette i saunaen eller spabadet og nyder freden og roen.

Til slut kan I smide fødderne op i sofaen og lade dagens sidste timer rinde ud på bedste vis med dem, I holder allermest af. På de kolde dage vil brændeovnens knitren fylde stuen med varme og hygge.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.687
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker og tæppe i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...