Dejligt sol- og sommerhus med sauna og spa i Jegum

3.5
icon
icon
icon
icon
Sydskrænten 19, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20111

På en skøn, rolig grund med masser af solindfald ligger dette skønne sommerhus med plads til 6 personer og 1 husdyr. Det i Jegum ferieland beliggende 110 m2 store feriehus er perfekt til familieferien, men egner sig også til ferie med et vennepar.

Velholdt feriehus med 2 badeværelser

Sydskrænten 19 er et meget velholdt feriehus med 3 soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og det sidste har to enkeltsenge. Rigtigt praktisk er det, at huset er indrettet med 2 badeværelser og især børnefamilien vil sikkert nyde, at det med vaskemaskine og tørretumbler ikke er noget problem, at få vasket tøj og håndklæder. Skal den lille skiftes, er det supernemt med god bordplads i badeværelset.

Det fine sorte feriehus med de lyse vægge og de lyse trælofter er velegnet til ferie hele året rundt. Når vejret ikke er optimalt, er det rigtigt hyggeligt i huset, hvor I kan forkæle jer selv med wellness i husets sauna og spa, eller samles om familiespil i husets stue imens brændeovnen buldrer varme- og hyggeskabende i baggrunden. Den energibesparende varmepumpe sørger for et godt indeklima.

Med induktionskomfur og opvaskemaskine er det nemt, at kokkerere i husets køkken, og det ovale spisebord har god plads til alle. En fin detalje er det forskudte plan, således at man fra køkken- og spisestuen har et par trin ned til stuen med det store sydvendte vinduesparti.

Skøn beliggenhed med børnevenlig grund

Fra husets stue er der udgang til den dejlige delvist overdækkede sydvendte terrasse. Det er det perfekte sted til solbadning og afslapning, – grunden, der er omkranset af buske og træer ligger ud mod et større fredet naturområde. Så det er kun fuglekvidre og børnenes latter, der kan forstyrre, når I holder en lille ”morfar” på husets solvogne.

Jegum er et skønt sted til familieferien. I gåafstand fra huset kan I komme til et større aktivitetscenter med hoppepuder, tovbaner, indkøbsmuligheder samt restaurant.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...